Az USA-ban miért van ennyire elterjedve a körülmetélés? Miért nincs majdnem minden 2 vagy 3 embernek fitymája?
Figyelt kérdés
Európában, vagy legalábbis Magyarországon az tűnik fel, hogy sokkal ritkább. A környezetemben egyedül 1 közeli haveromromról tudom, hogy nincs fitymája.2023. dec. 27. 23:52
171/218 anonim válasza:
Usában születtem és nekem is ilyen a farkam, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget mert jól működik és szebb ránézésre is. 18f
172/218 anonim válasza:
hát szép is lenne, ha a szülők nem vennék komolyan ... és ugye az a gond, hogy ezt kiskorban egyszerű megoldani, de tizen-huszonévesen egyre nehezebb.
173/218 anonim válasza:
Nekem sincsen fitymám, de ettől még jól működik minden.
174/218 anonim válasza:
Egyszer itthon is a fiúk nagy része rájön h érdemes mert csak előnyei vannak. Az átlag férfi amúgy is részben fedetlen makkal él, úgyhogy nem kéne nagy ugrásnak onnan, hogy fedetlen a hegye.
175/218 anonim válasza:
174 Inkább jellemző sajnos a fitymatúltengés mint a fedetlen makk, ami extrán problémás. Mert akinek alapból meg van rövidülve, már előjön csomó előny ami metélteknél is megvan. Pl higiénia stbstb.
176/218 anonim válasza:
#174-175: a nem-tudományos uszodai-edzőtermi megfigyeléseim szerint, nálunk inkább a túl hosszú fityma a jellemző és nem a makkot csak félig takaró rövid. A legjobb lenne persze az, ha a körülmetélés elterjedne.
177/218 anonim válasza:
176 megfigyeléseid helyesek, de ez nem csak nálunk igaz általában a nem metéltekre. Szülök általában nem foglalkoznak vele, hogy hátra legyen húzva a gyereknek pedig akkor felnőtt korra meg tudna rövidülni, de sajnos nem , így marad a fogkrém tubus kupakkal…
178/218 anonim válasza:
#177: hacsak ezzel nem foglalkoznának ... sajnos sok szülő az alapvető higiéniával sem foglalkozik, nem tanítják meg a gyereket farkat mosni, meg nem figyelnek arra, van-e szűkület. Nálad mi a helyzet metélés volt vagy hátrahúzva tartás megy? (Jöhet privát üzenet is.)
179/218 anonim válasza:
178 lecsapattam, mert megelégeltem a túl sok fitymámat (nem szűkület), esélytelen volt a tartós hátrahúzás, mert nem maradt úgy, előrecsúszott magától annyi extra bőröm volt. Épp ezért megtapasztaltam, hogy milyen hátrányokkal jár fitymatúltengéssel élni és mennyire szerencsések akiknek meg van rövidülve vagy metéltek…de erről sokaknak fingjuk sincs miközben ugyanúgy szenvednek vele, csak nyomják tudatlanul az anti-metélés marhaságokat.
180/218 anonim válasza:
hát igen, nem hülyék az amerikaiak, ez tény, tuti sokkal kevesebb a gond. érzésre, és csajoknak látványra is sokkal jobban bejön általában. csak persze ezt tényleg úgy érdemes, ha kiskorban, csecsemőkorban végzik, ahogy náluk. tizen-huszonévesen már nem lesz ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!