Miért metélnek körbe egy 45 éves férfit?
Párom nem hajlandó elmondani mi az oka, de körül kellett metélni 45 évesen.
Szeretném tudni mi lehet ennek az oka, ha nem vallási okból történt.
Esetleg nemibetegség miatt lehet? (Lehet, hogy volt félrelépés)
Eléggé kicsinek találom az esélyét, hogy nemibetegség miatt kellett körülmetélni, inkább esetleg szűkület állhat a háttérben.
Egyébként azzal egy fokkal sem leszel előrébb ha itt kérdezgetsz, mert nem fogod tőlünk megtudni hogy a párod miért lett körülmetélve. Ezt egyedül csakis vele tudod megbeszélni, tőle kaphatod meg az információt.
Egy nem túl kedves, sőt számomra elítélendő opció a kutakodás, azaz megkeresed a kapott orvosi papírokat, esetleg belépsz az ESZT-be. Viszont ismétlem, számomra a kutakodás más magánéleti dolgában elítélendő, de te tudod hogy megteszed vagy sem.
Annyi biztos, hogy random csak úgy nem szokás ilyen beavatkozást Magyarországon elvégezni, szóval valami okának biztos lennie kellett, ami miatt a doki úgy ítélte meg, hogy szükséges. Azonban ott elég nagy gondnak tartom, hogy egy kapcsolatban ezt nem tudjátok megbeszélni. Szóval én inkább ezen gondolkodnék el, hogy miért nem bízik meg a párom bennem, hogy a saját eü gondját megossza velem.
Kb. ezek lehetnek az okai:
Fityma szűkület.
Krónikus balantitis.
Esetleg visszatérő húgyúti fertőzések.
Visszatérő condyloma, HPV fertőzés.
Csökken a szexuálisan átvihető betegségek,péniszrák kockázata.
Vallási okok.
De hogy őnála mi miatt lett, azt itt sehogy sem fogod megtudni.
Köszönöm a válaszokat.
Én kerdeztem mi az oka, de azt mondja szégyelli és nem beszéljünk róla.
Kotont találtam a kabátja zsebében, arra azt mondta azért kell neki, mert szárad neki a makk és néha ráhúzza.
Velem sose használ kotont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!