Ha 22 éves vagyok (és megújult esti OKJ-s képzésre járok, tehát nem nappalis) és szeretném ha részlegesen metélnének, akkor hova kell, hogy forduljak ? Ebben a korban már fizetős ?
Azért írtam ezt a sulis dolgot, mert sokszor "előnyt"/kedvezményt jelenthet, ha még nappalis az ember.
De itt nem tudom, hogy számít-e valamit.
Ami biztos, hogy 18 már elmúltam.
Olvastam olyasmit, hogy aki már felnőtt korú, annak fizetős.
Eddig nem zavart, hogy nem vagyok metélve, meg hogy kissé rövid a fékem, de mostanában valamiért mindig berepedezik a fitymám vége és úgy vagyok vele, hogy mindig is volt olyan szűkület félém, de eddig "túltettem" rajta magam, de mostmár jó lenne, ha nem kéne mindig óvatoskodni és a többi.
Szeretném elintézni, hogy a rövid fék se zavarjon, meg a kis szűkület sem.
Pest megyei vagyok, de nem tudom, hogy hova kéne mennem.
Egyszerűen a hozzánk tartozó SZTK-ba, s az ott dolgozó urológushoz ?
Az megvizsgál, aztán kapok időpontot műtétre ?
Ennyi lenne ?
Illetve akkor most ez fizetős vagy csak magánrendelőkben az ?
S az úgy mennyi lenne ?
Nagyon szépen megköszönném, ha segítenétek!
Csak magánrendelésen fizetős.
A körzeti urológiára kell menned, megvizsgálnak, beutalnak műtétre meg ami azzal jár.
Rákerestem, 100 ezer alatt nem nagyon úszod meg magánrendelésen: [link]
Az egészségügy nem veszi figyelembe, hogy tanulsz vagy dolgozol.
A TB alapú ellátás (SZTK, kórház) ingyenes, a magánrendelés fizetős.
Urológiára beutaló nem szükséges, csak felhívod őket, elmondod mi a panasz és adnak időpontot.
Ez az ellátás nem kor függő. Az SzTK beteg felvételénél kell jelentkezni,vagy telefonálni időpontért.
Urológiai szakrendelés telefont nem vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!