Mennyibe kerülhet egy fitymaszűkület műtét?
Azért kérdezem mert úgy gondolom a legjobb lenne egy profi magánorvost keresnem, mert mégis csak egy életre szól ez a műtét.
Ha lehet nem szeretnék körülmetélést, kivéve ha nincs már más mód.
Az a baj hívtam a dokit mobilon, de azok nem mondják meg előre az árat. Ez a nagy sz** házi dolog mind ilyen pénzéhes sz**zsák.
Szóval, aki tapasztalt már ilyesmit az mennyit fizetett?
Mire számítsak?
Simán menj el urologushoz vizsgálat címén előszőr is,telfonon kérj időpontot az a vizsgálat ingyenes és elvileg a fitymaszükületi műtét is ingyenes,csak később zsebbe adnak pénzt.Na a lényeg,kérj vizsgálatra időpontot és közöld az orvossal hogy te szeretnéd elkerülni a körülmetélést.Ha az orvos megvizsgált és egyeztettél akkor rá lehet kérdezni anyagiakra is akár.Ha egyből metélést javasolja,vagy erre erőltet akkor akár más orvost is keress fel.
Mennyire komoly a szükületed?-ha azért a fitymád hátra tudod valamennyire húzni akkor bemetszéssel,fityma plasztikával valószínűleg orvosolható lehet.
Profi magánorvosok is nagyon eltudják szabni.Aztán még csak reklamálni sem lehet náluk.Volt már ilyen panaszkodás itt is .Most mit tegyek,hisz profinál voltam ,jól megfizettem . Lehet menni másikhoz,megkérni,próbálja helyre hozni,már ha lehet .Soha nem mennék ilyennel magánrendelésre.Magánban 50 e körül van.Klinikán 100 e.A szemük sem rebben mikor árat mondanak .
Itt olvastam,telefonos magánrendelésre ment.Már a helyszín is egy lepusztult épület ,rendelő volt.A vizsgálat és műtéti időpont pár percig tartott.15 e kért
Kifizette a vizsgálati díjat,de nem ment el a műtétre.Vesszen a pénz inkább .Elúszott a doki iránti bizalom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!