13 éves fiú vagyok és 3hét múlva teljes körúlmetéléses műtétem lessz (muszály volt! ).1. kérdés hogy zajlik ez nagyjából le? Fáj? 2. kérdés a heim pálba műtenek el fognak altatni
hűha... nos.. van itt sok más hasonló kérdés, ott leírják.. szeirntem minjdárt keresek is neked egyet...
és hogyhogy az egészet le kell vágni, annyira súlyos?(gondolom igen...)
Igen sajnos muszály és köszi a komenteket de még 1kérdés a
Heim Pálba lessz a műtét el fognak altatni vagy nem?
köszi akkor megpróbálom máshol(más korházban)
De tudtok valamilyet ajánlani?
A teljes korulmeteles miert muszaj? mert azt mondta a doki?
Nekem is a heim palban csinaltak es nagyon ronda lett es feszes is, egy resze a bornek a makkon van, fesziti, amikor merev, igy ha mozditom, szexnel hasznalnam, akkor faj.
Kiszaradt makk, meg minden.... semmikepp nem ajalnlom a teljes korulmetelest es a Heim Pal korhazat nagyon nagy ivben keruld el.
Rengeteg penzem ment el eddig arra, hogy vizsgalatokra mentem, mit lehetne csinalni es persze a korulmeteles utan mar SEMMIT.
Keress egy maganorvost, aki megoldja bemetszessel, reszleges metelessel, vagy plasztikaval. Komolyan beszelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!