Meglehet jósolni, hogy nagyjából még mennyit fogok nőni?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, júniusban leszek 15. A szüleim nem túl magasak, 170cm körül vannak. A bátyám aki 19 éves már 180cm-től is nagyobb, a nagypapám elég magas volt, arra tippelünk, hogy az ő génjeit örökölte. Én már akkora vagyok, vagy kicsit nagyobb, mint az apám, 167cm lehetek, vagy 165cm, az anyám olyan 172cm lehet talán, van még rá esély, hogy legalább akkora legyek én is, mint a bátyám vagy még attól is nagyobb?
Terhes vagy stb. értelmetlen válaszokat kérem mellőzni. Köszönöm!
2010. márc. 7. 18:51
1/3 anonim válasza:
"van még rá esély, hogy legalább akkora legyek én is, mint a bátyám vagy még attól is nagyobb?"
szerintem simán
2/3 anonim válasza:
körülmetélés kell itt a plasztika már nemsegít
3/3 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm, a másodiknak meg nem tudom mit írjak ...
2010. márc. 9. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!