15 éves vagyok és nemtudom hogy rövid e a fitymafékem vagy esetleg a fitymám szűk? Ilyen korba ezt meglehet állapítani vagy nőhet a fitymafék ill. tágulhat e a fityma?
Szia! Nem akarlak ijesztgetni, de 17 éves koromban műtöttek (rutinműtét) ilyennel, mert rövid volt a fék. Habár sokkal tovább birtam, de ez csak a lányoknak volt pozitiv, nekem inkább sokszor fájt. Nem bántam meg, ha nem nézeted meg szakemberrel, lehet, hogy a nemi életed minőségének a rovására fog menni a későbbiekben.
33/F
Hali!
Ha a fitymád szűk lenne, nem tudnád a makk alá húzni a fitymádat, tehát nagy vszséggel az rövid fitymafék lesz. Azt is hozzátenném, hogy a kettő együttes előfordulása is viszonylag gyakori.
Nem tudom, mennyire vár6ó még alkatilagos serdülés a te esetedben, mennyit fogsz még változni, annyi tuti, hogy a fék csak a fütyesszel együtt növexik, azután megáll a növekedésben, de húrként viselkedik.
Azt javaslom (bár nem tudom innen megítélni, mennyire problémás a te eseted), hogy ha nem változik, és a dolog foglalkoztat, úgy hallgass az előző 33/F-re és nézesd meg urológussal, ha szükséges vágasd át! Félórás rutineljárás úgy tudom...
Fotót csak és kizárólag annak mutass, akiben úgy érzed, h. maximálisan megbízol, de akkor sem linkben, mert visszaélhetnek vele! Sajnos ez az internet egyik hátulütője manapság...
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!