Nem megy vissza a makk? Vagy túl rövid a fityma?
Figyelt kérdés
régebben történt hogy egyik regel magömlésem volt ,de amint "lenyugodott" azt vettem észre hogy vagy a makk "kijjebb jött " vagy egyszerüen mintha nem lenne elég hosszu a fityma(bőrke)...Mitől lehet ez?ez normális?Itt van egy pár kép:
és még egy:
2009. aug. 16. 18:04
1/12 A kérdező kommentje:
ja és a képeken nincs erekcióm , nem áll fel tehát nem azért van ez .
2009. aug. 16. 18:06
2/12 anonim válasza:
Lehet , hogy fitymaszükületed van. Ha panaszt okoz akkor menjél el urologushoz.
3/12 anonim válasza:
nem ez a lényeg, hanem az hogy van. Lényegtelen hogy nem fedi be teljesen. a célra megfelel és ez számít nem?
4/12 anonim válasza:
én nem értem ezt a fajta f*szt, most rá van nőve a bőr a kupakra teljesen? mert ha akarná hátra tudná húzni vhogy erősebben
5/12 A kérdező kommentje:
Milyen panaszra gondolsz?(egyébként 16 éves vagyok) és az a korábban megtörtént esemény előtt telljesen befedte a makkomat
2009. aug. 16. 18:18
6/12 anonim válasza:
ha gond nélkül hátra tudod húzni, és nem fáj, akkor nincsen vele semmi probléma
7/12 anonim válasza:
Panaszok: nehezen tudod tisztítani és emiatt irritál, v hátráltat a szexben későbbi éveidre nézve
8/12 anonim válasza:
Ebben a korban még változik a pénisz mérete, ez is lehet az oka. A fitymának ernyedt és merev állapothoz egyaránt alkalmazkodnia kell, ezért ernyedt állapotban a makk hegye így-vagy úgy de nem lesz befedve.
9/12 anonim válasza:
Sokszor előfordul, hogy serdülkorban a fiúk valamennyire kinövik a fitymájukat, s az részben vagy teljesen hátracsúszik a makkról. Ha nem szorit vagy nem kellemetlen, akkor ne törődj vele.
10/12 A kérdező kommentje:
értem..és a fityma késõbb ismét "vissza fog nõni"?egyébként köszi a segítséget.
2009. aug. 17. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!