Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem megy vissza a makk? Vagy...

Nem megy vissza a makk? Vagy túl rövid a fityma?

Figyelt kérdés

régebben történt hogy egyik regel magömlésem volt ,de amint "lenyugodott" azt vettem észre hogy vagy a makk "kijjebb jött " vagy egyszerüen mintha nem lenne elég hosszu a fityma(bőrke)...Mitől lehet ez?ez normális?Itt van egy pár kép:

[link]

és még egy:

[link]

2009. aug. 16. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány éves lehetsz, de NAGYON tapasztalatlen vagy.

Szülőkkel kell beszélned, és megbocsáss, hogy ezt mondom, de a Te szégyened, hogy ennyire tudatlan vagy.

Ha egyenesen oda állnál a szüleidhez, akkor az általad fel tett kérdésekre biztos meg kapnád a megfelelő válaszokat.

A makk nem vándorol.

Az nem tud vissza vagy előre jönni.

A fityma viszont igen.

A képeket elnézve, neked szűkületed van, amit minél előbb, annál jobb alapon tessék megnézetni sebésszel.

NEM UROLÓGUSSAL, SEBÉSSZEL!

2009. aug. 18. 18:50
 12/12 anonim válasza:
52%
Szia!Nekem is volt már ilyen.Nem kell megilyedni akkor szokott ilyen lenni amikor merevedés van,lemegy a fityma,és odaragad a makk-hoz,és miután lelankad fölgyűrödik,utána elég kellemetlen,hogy nem ment vissza,ilyenkor kézzel kell visszagörgetni,vagy fölállítod és visszatolod a helyére.
2009. szept. 16. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!