Ma voltam a klinikákon fitymafek mutet miatt! A korlapon az van feltuntetve hogy frenulum breve op, de a diagnozishoz pedig fitymatultenges, paraphimosis, N4720. Remelem ez nem azt jelenti hogy korul is metelnek, hanem csak a fitymafeket atvagjak?
Valamit kell írni, hogy a jó kis zsetont tőled is lenyúlják . Na ez az ami máshol ingyen van .De ugye az utána való kellemetlenségeket ,fájdalmakat nem vállalták át.
Az érzéstelenítés ,meg a műtét a klinikán is úgy zajlik mint a kórházakban ,csak itt körbe gagyognak még a pénzedért.Ha netán nem úgy sikerül,vagy valami gond támad,azt is fizetned kell .
Azért, mert így több pénzt ad nekik a TB (nagyobb beavatkozásra).
Anno mikor én fülészetre mentem, éppenhogy belenéztek a fülembe, és aztán beírtak a garatlelettől kezdve a hangszálaimon át az orromig mindent. Amikor meg egyszer kaptam 5 vagy 6 napos infúziókúrát, mindennap be kellett mennem 1 órára infúzióra, akkor utána aláíratták velem, hogy egy hétig benn feküdtem :D
Szóval azért, mert nincs elég pénzük a kórházaknak, és így csalnak, ahol tudnak, hogy több pénzt vehessenek ki az egészségpénztárból.
Ha "csak" a féked rövid, akkor csak azt vágják át, ez még nem körülmetélés. Ha paraphimosis-od is van, (BNO N4720) akkor viszont akkor jársz legjobban, ha a fitymát is eltávolítják, mert a makk mögött megszorult fityma megduzzad és teljesen elszoríthatja a makkodat. Akinek ez már egyszer előfordult annál bármikor kialakulhat újra.
Bátorság: légy férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!