Voltam Dokinál és azt mondta hogy Fitymatúltengésem van. Muszáj körbemetélni? Vagy mit csináljak, sokan azt mondják sokkal jobb, tisztábban lehet tartani stb.
Én már sokszor próbáltam rákeresni a neten a fitymatúltengés definíciójára, de még nem sikerült értelmes választ találnom rá. Arra, hogy fitymaszűkület, vagy bármi egyéb konkrét bajra, igen, erre nem.
Mindenesetre az a kérdés, hogy van-e bajod. Illetve hogy mi a baj, hogy elmentél vele orvoshoz, aztán ezt kaptad válaszul.
Egyébként azt sem értem, miből mondja a doki csak úgy, hogy a vágás helyén dudor lesz – 1) lehet hogy lesz, lehet hogy nem, ez nagyon egyénfüggő; 2) mert a körülmetélés nem vágás?, akkor ott is lesz. Logika...
Én még egy dokit ha kell többet is felkeresnék a helyedbe,mert a szakorvosod azt mondta hogy elég egy vágás,a másik meg metélni akar,tehát az ő véleményük sem egyezik.Sok orvos metélni akar pedig lenne más mód.Szerintem több orvost is keress fel és mond meg neki hogy ha lehet te nem szeretnél metélést.
Az hogy jobb lenne nem mondanám,sokaknak nem tetszik a körülmetélt látvány,meg jöhet a beszólás,,annyi hogy az igaz könnyebb tisztán tartani.Kérdezz meg több dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!