Az USA-ban miért van ennyire elterjedve a körülmetélés? Miért nincs majdnem minden 2 vagy 3 embernek fitymája?
Figyelt kérdés
Európában, vagy legalábbis Magyarországon az tűnik fel, hogy sokkal ritkább. A környezetemben egyedül 1 közeli haveromromról tudom, hogy nincs fitymája.2023. dec. 27. 23:52
131/218 anonim válasza:
ők azok az őrültek, fogalmam sincs, melyik epizódban pontosan miről beszélnek, de az összes elég wild :)
132/218 anonim válasza:
129 Elég szűk kör akik szórakoznak ezzel a foreskin restoration-al, ez igazán ilyen tipikus usa idiotizmus egyeseknél. Ahelyett, hogy ‘lázadnak’ inkább örüljenek neki, hogy meg van csinálva és kb.semmi gondjuk nincs felnőttként. Egyből nem szórakoznának ezzel ha épp felnőttként kellene szenvedniük különböző fityma elváltozásokkal, vagy egyéb gyulladásokkal és hónapokig gyógyulgatni egy esetleges metélésből. Ahogy ott a többségnél, miért ne lehetne természetes dolog hogy nincs. Tipikusan egy túlgondolt dolog ez az egész, főleg közép európai-magyar fejjel.
133/218 anonim válasza:
132 - Persze, eleve a döntő többség nem is látott metéletlen farkat. Valóban van egy elenyésző kisebbség, akik a restorationnal foglalkoznak, de a 99%-nak még csak a gondolat se merül fel. Én egyről se tudok, pedig itt élek, itt sportoltam napi szinten, azaz öltöztem, tusoltam fiúk százaival. Pont azon csodálkoznak, és nem is értik, ha valakinek van foreskin.
134/218 anonim válasza:
Melyik videoban beszelnek a podcastesek a fitymarol?
135/218 anonim válasza:
A statisztikák csalnak, mert a magánműtéteket vagy otthoni vallási okokból végzett körülmetéléseket nem számítják bele.
Én inkább arról hallottam, hogy még feszesebbre, szimmetrikusra vagy szebben varrtra vágatják a második körülmetélés műtét során.
Amcsi legények elvitték Dél-Koreába is az új módit, amíg ott állomásoztak. Aztán jött, látott és győzött, ami után már minden dél-koreai legényt körülmetélnek.
136/218 anonim válasza:
Akiket korán vagy újszülöttként metélnek, általában nagyon jó (feszes magas) végeredményt ad felnőttként, sokaknál szinte nem is látszik már a vágás és a különbség a szár és belső bőr között. Ezekhez nem is nagyon szoktak hozzányúlni, mert nincs miért. Inkább azoknál ahol részleges, vagy felnőttként nem igazán feszes metélést csináltak. Távol-keleten elég sok helyen 80-90% felett van a metéltek aránya, például Fülöp-szigeteken, Indonéziában, Malajziában stb. Itt már korábban is elterjedt volt függetlenül az amcsiktól.
137/218 anonim válasza:
Abban a hőségben ez érthető is.
A legtöbbször a nők erőltetik. Ha bejött nekik a metélt fütyi pl. orál szex miatt, akkor a fiaikat is körül fogják metéltetni.
138/218 anonim válasza:
Általában a tulajdonosának is bejön, ha metélt, mert szabadabb minden, jobban érzi. Főleg az akinek relatíve hosszabb vagy /és vastagabb fitymája volt, és eléggé elburkolt mindent a makk alatt…
139/218 anonim válasza:
Kint élek, valóban ismeretlen a fityma idekint, nem is része a testképünknek, hogy egy bőrdarabba van rejtve a farok.
140/218 anonim válasza:
Egyik ismerősöm sport ösztöndíjjal járt egyetemre Amerikában, s a vizilabda csapatban mindenki más amerikai volt, s természetesen körülmetélt, neki meg folyamatosan beszólogattak a fitymája miatt. (Nem vállalta be a metélést.) Régen is így lehetett, mert egy régi barátom, amerikai (magyar anyuka), aki viszont a hetvenes években volt középiskolás, ugyanezt mesélte. Neki kb 3 naposan volt meg a körülmetélése, s nagyon furán néztek arra az egy-két srácra, akinek még megvolt a fitymája. Ott anteater, vagyis hangyász a metéletlen fiúk csúfneve. Aztán lett neki egy itteni magyar felesége, meg két fia, de a feleség nem engedte a srácokat körülmetéltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!