Mit lenne érdemes tenni ilyen fajta fitymaszűkület esetén?
Nekem is van ez a probléma. Annyi, hogy én erekció közben nagy nehezen hátra erőltettem.
Ha be van járatva akkor egy picit könnyebben hátra csúszik egyébként az a tapasztalatom és bár szexelni lehet vele de viszont mégis ahogy pl lovagol rajtam a csaj van egy kellemetlen érzés ami megakadályozza azt, hogy teljes legyen a kielégülés.
Nem azt mondom, hogy fáj hanem érzed, ahogy nehezen csusszan hátra és azon idegeskedsz, hogy nehogy valami baj legyen.
Szóval jobb orvoshoz menni. Én még nem jutottam el egyébként odáig. Félek ettől a körülmetéléstől, ráadásul most szingli is vagyok, úgyhogy rákényszerülve sem érzem magam.
Apámnak még a szüleim házassága elõtt volt fitymaszûkülete, alap állapotban sem tudta egyáltalán hátrahúzni. Neki csak a fityma szûk végét csipentették le, azóta semmi baja nincs, nem szûkült be neki újra. Nekem 12 éves koromban ugyanolyan súlyos fitymaszûkületem volt, mint az apámnak anno. Mivel a fitymám tiszta heg volt és be volt repedezve, ezért nekem az egészet lekapták. Sokan idegenkednek Magyarországon a körülmetéléstõl, aminek az az oka, hogy nálunk nem szokás a körülmetélés, szinte csak egészségügyi okok miatt csinálják. A teljes körülmetélés elõnye a részlegessel szemben az, hogy gyorsabban gyógyul és nem áll fel a veszélye annak, hogy megint beszûkül. Jobb olyan orvoshoz kell menni, aki maximálisan figyelembe veszi a kívánságodat és figyel arra, hogy esztétikailag szép legyen a végén. Lehet jó orvos a TB-s rendelésen ugyanakkor lehet rossz orvos a privat rendelõben.
Nekem csak elõnyöm származott a teljes körülmetélésbõl, azóta semmi probléma a szerszámommal.
#3 Altatásban csinálják?
Remélem megoldják lidocainnal.
Altatástól jobban félek mint a fájdalomtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!