Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedési probléma? Mi lehet...

Merevedési probléma? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Aktív szexuális életet élek a barátnőmmel, akit mindennél jobban szeretek, megvan köztünk a harmónia minden téren, szeretkezésben is, viszont nekem stresszes, nehéz életem van, sokszor vagyok fáradt esténként, de mindig kivánom Őt és Ő is engem, ugyanakkor hébe-hóba előkerül merevedési probléma, nem tudom mitől lehet, pedig kívánom és izgat is a barátnőm, de valahogy néha mégsem az igazi és van olyan, hogy szeretkezés közben is lankadok.Önkielégítést nagyon ritkán végzek, hiszen nincs rá szükségem. Ilyenkor amikor fellép ez a jelenség, mintha elfújták volna az izgalmat, mindent. Mit lehet tenni ebben az esetben?

#merevedési probléma #Nehéz merevedés
tegnapelőtt 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Előfordul. Nem ritka dolog. Én olyankor rásegítek kézzel, kissé hátrahúzom a bőrt és úgy be tudom fejezni a dolgot akkor is, ha kissé lelankad.
tegnapelőtt 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor fejben ott vagy teljesen, nem stresszel esetleg valami? Vagy csak szimplán elmúlik az izgalom és lelankadsz?
tegnapelőtt 11:03
 3/5 A kérdező kommentje:
A zavaró tényezőket nem annyira szeretem, meg elmúlik, például nem tudom, el kezdjük egymást izgatni, akkor minden jó, de, ha mondjuk kimegyek én vagy Ő bezárni gyorsan az ajtót, akkor lelankadok... meg szoktam azon izgulni, hogy ugye ma nem fog cserben hagyni, ugye nem és ezt a tudatot nem tudom elkerülni
tegnapelőtt 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi férfiak sem vagyunk gépek, nekem is van ilyen időszakom de van olyan is hogy egy nap 3x csinálnám. Ez mindenkivel megesik, hogy nincs olyan kedv, vágy de a lényeg hogy ne agyalj rajta, egyszer egyszer ez belefér és normális.
tegnapelőtt 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a stresszes élet okozza, és ahogy írták már, nem vagy gép, így hatással van a szexuális életre is.
tegnapelőtt 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!