Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Merevedési problémák?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési problémák?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy a felnőtt férfiak egy részének nincs erekciója amikor egy nővel vannak? Nekem már attól van erekcióm ha meglátok egy vonzó lányt
tegnap 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Majd 40 korul cukrosan magasvernyomas mellett visszaterunk ra😂

Nyugi nem vagy kulonleges, a legtobb fiatal ferfiu tudja ezt...

tegnap 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer majd megtudod.
tegnap 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sebaj. Fiatalon a párom is csak nézett.Ma meg már....
tegnap 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Férjem 47 évesen volt, de elég volt egy nézés és már állt a farka.

Szinte bármikor és bárhol képes volt megdugni.

tegnap 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Aki alapból potensebb, meg mellette egészségesen él az képes erre. Az a durva a legtöbb fiatalnak se áll rögtön és mindig.
tegnap 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a munkahelyi stresszről, a folyamatos teljesítménykényszerről az élet minden területén, a kajába tett mérgező és hormontartalmú adalékanyagokról, gyógyszerek visszakerülése a természetből a csapivíz rendszerbe (női fogamzásgátló tabletták), a levegő méreggel történő permetezéséről, károsanyagok jelentleterol nem hallottál még...ezek mind gyilkolják a potenciát.
tegnap 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem se volt gond 40 alatt. Magas vérnyomással kezelnek 30 éves korom óta. Túlsúlyos vagyok, dohányoztam, ülő életmódot folytattam. Mind ezek mellett hyper frontérzékeny is lettem. Most ha van is merevedésem, nem lehet kiszámolni, mikor, és miért nincs. Baj van a keménységével, nehezen áll fel, és könnyen lelankad. A vércukrom csak mostanában kezd rakoncátlankodni. Fogyom kellene, de még a levegő vételtől is hízok. Az egy vonzó lány már nem az én korosztályom, tehát nem baj, ha azokra már nem áll. A párom használhatatlan, tehát arra se baj, ha nem áll. 67/F
tegnap 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A hatos válaszoló nagyon jól leírta amire én is gondoltam, rengeteg olyan hatásnak vagyunk kitéve nőként és férfiként is, ami baromi rossz hatással van a termékenységre. A PCOS és Inzulinrezisztencia lassan népbetegség a huszonéves nők körében, férfiaknak szintén megvan a maga baja. Bár mind a két esetben elmondható, hogy az egészséges életmód (sport, étkezés, dohányzás és alkohol mellőzése) sokat segítenek ezeken a tüneteken. De az is tény, hogy ezeknek a szokásoknak a kiépítése huszonévesen már meg kell legyen, pont azért mert a későbbi önmagad nagyon hálás lesz érte. :D
tegnap 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!