Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egyoldali férfi emlőfájdalomma...

Egyoldali férfi emlőfájdalommal (feszül, nyirokcsomó nem tapintható, csomó nem látható, bőrpír sem látható) milyen orvoshoz menjek magánba? Háziorvos NEM opció.

Figyelt kérdés
Ultrahangra vagy mammográfiai vizsgálatra gondoltam, de előtte kéne gondolom egy fizikális vizsgálat is. Ezzel milyen orvoshoz forduljak első lépésként?

tegnapelőtt 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
UH-ra.
tegnapelőtt 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy hány éves vagy?

A fájdalom állandó vagy csak mozgásra, esetleg nyomásra van?

tegnapelőtt 13:01
 3/5 A kérdező kommentje:

26 vagyok. Időnként elmúlik a fájdalom, időnként jelen van. Van,hogy nyugalomban is jelentkezik, van, hogy csak mozgáskor.

Amikor vastagabban vagyok öltözve, akkor kevésbé fáj.

tegnapelőtt 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Pedig a háziorvos adja a beutalókat. Ha el akarod kerülni, akkor magánorvos sok pénzért... Én megpróbálnám a nőgyógyászt, ajánlásokat kérve onkológiában jártas emberre. Az UH semmi, mert ahhoz egy szakorvos is kell, aki értelmezi.
tegnapelőtt 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
4. Ne írj marhaságokat. ériről van szó, minek menne nőgyógyászhoz. Olyan magánrendelőt kell keresni, ahol az UH elemzésére van szakemberük. Ez lehet akár onkológus, sebész stb.
tegnapelőtt 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!