Puha, mozgatható, fájdalommentes kicsi csomó a hónaljban? Mi ez?
Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok és már régebb óta van ez a bizonyos csomó a bal hónaljamban. Nem fáj, tapintásra puha, nincs összekapcsolódva semmivel, csak a bőrrétegben lapul. Googlen megnéztem és mindenhol a nyirokcsomót és a limfómát írja ki. Jesszusom most borzasztóan félek..Néha ez a hónaljam viszketni is szokott.
Csomó: [link]
tegnap 20:47
1/4 anonim válasza:
Ahogy látom ez még piros is. Fura, hogy nem fáj. Tudtommal a rákos nyirokcsomó nem puha, és nem nagyon mozgatható viszont fájni sem szokott. Egy ultrahang közelebb vihet a megoldáshoz, de lehet, hogy egy börgyógyász ránézésre megadja a választ.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért piros mert egy 30 perce megnyomkodtam. Régebb óta ott van már, többször feltűnt az évek alatt. Hajlamos vagyok a lipómákra, hátamon van kettő.
Remélem nem vagyok rákos
tegnap 21:00
3/4 anonim válasza:
Akár lipóma is lehet vagy begyulladt szőrtüsző.
Kend be tetran krémmel zuhanyzás után 2-3 este és ha leviszi a gyulladást, eltűnik akkor csak szőrtüsző volt.
4/4 anonim válasza:
Gyulladt / sérült verejtékmirigy. A kivezető csövét elvághattad borotváláskor, és felgyülemlik a bőrben a termék. A tetran jó ötlet, mehet párakötésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!