Párom 21 éves (férfi), a mellében találtunk egy fájdalommentes csomót. Mi lehet ez?
Ha fájdalommentes, az esetben szerintem nem kell attól tartani, hogy rákos lenne, bár nem vagyok orvos. Nekem egyszer a vastagbelemből szedtek ki egy polipot (jóindulatú daganat), és amellett találtak fekélyes foltokat is.
Kívánom a legjobbakat!
Sajnos ez a magyar egészségügy .Ha nem tudják hogy mi,akkor miért nem küldik,mammomgráfiára,onkológiára,vagy bárhova ahol ezzel foglalkoznak .Legalább a vizsgálatra adtak volna időpontot .Persze ha priviben megy ,akkor nem kell várakozási idő .Ha meg valami gond lenne,Isten őrizz ettől,azonnal mondják ,holt volt eddig.Erre mit lehet mondani aztán,itt csak elküldtek ,nem foglalkoztak velem .
De ez a beteget ilyenkor kevésbé vigasztalja .
Pontosan ez az 2 es.A rák fájdalom mentes a mellben is .
Lehet az nő,vagy férfi .Talán 3 hete a közeli hölgy ismerősünk egy ,csomót észlelt a mellében.Azonnal orvoshoz ment privát,mert SZTK ban csak 1 hónap múlva kapott ídőpontot,és sajnos rákja van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!