Fideszoton kérdése:
A fitymatorna lehet-e hatásos 30év felett?Illetve a Szteroidos krémek,babaolaj érhetnek-e el eredményeket?Lankadt állapotban teljesen hátrajön a bőr,merevbe nagyon lassan viszont fájdalommentes.
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 21:43
1/6 anonim válasza:
Úgyse használod, akkor meg minek.
2/6 anonim válasza:
A szteroidos krémek a kezelés részei, azok gondolom hatásosak lehetnek.
Babaolajat meg ne kenj oda, nem oda való.
3/6 anonim válasza:
Szteroidos krémet orvos írhat fel. A babaolajtól semmi bajod nem lesz, de az csak puhítja a bőrt.
4/6 gyula1971 válasza:
30-éves korig nem szabadott volna ezzel várni szerintem. Tini korban a suli orvos, ha észreveszi,már kezelni kell akkor lehet kenőccsel!
Urológusnál voltál?
5/6 anonim válasza:
Ne varj. Ne toltsd az idot kremekkel. Menj el orvoshoz. Nagyon hamar segit. Nekem is 2 eve beszukult annak ellenere, hogy hasznalom rendszeresen. Allitolag a durvabb aktusokkor berepedt es hegesedett. Igy egyre szukebb lett.
Neki ez a munkaja, nem erdekli a farkad, ne izgulj. Hamar megoldotta es Nem metelt korul.
6/6 anonim válasza:
Ez tetszett: fitymatorna
Én rendszeresen űzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!