Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nős férfiak, ti hogyan mondtát...

Nős férfiak, ti hogyan mondtátok el a feleségeteknek, hogy here rákosok vagytok?

Figyelt kérdés
El voltam orvosnál. Ahol ma ki derült, hogy here rákom van. És a jobb herémet el kell távolitani. Ki is írta az urológus a műtét idő pontját. A műtét után valószínűleg onkológushoz kelessz majd járnom. De a feleségemnek nem mertem el mondani. Mivel már 19 évesen egyszer már át kelletett a kemó terápiával járó borzalmakat élnem. Igy tudom, hogy nem egy kellemes a kemó. Most 45 éves felnőtt férfi vagyok. Ti mi tévők lennétek? Elmondtatok a feleségeteknek? Mert én még nem mertem el mondani!

2022. aug. 16. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hogy haladsz a kemoval? Hogy erzed magad?
2022. aug. 30. 10:32
 62/80 A kérdező kommentje:
Nagyon gyengének, és álmosnak érzem magam. Tegnap este kaptam egy altatót. De az altató ellenére, egy szemhunyásit sem bírtam aludni. És most nagyon ki vagyok ütődve. Ép ezért ma lehet hogy nem is kapok kemót. Úgy látszik nem bírja a szervezetem a kemót.
2022. aug. 30. 10:43
 63/80 A kérdező kommentje:
Ma még ez idáig nem kaptam kemót. Kíváncsi leszek holnap hogy leszek majd, és hogy holnap kapok-e majd kemót.
2022. aug. 30. 15:52
 64/80 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi ujsag Veled? Hogy vagy most a kemoval? Meddig maradsz a korhazban?
2022. szept. 1. 08:58
 65/80 A kérdező kommentje:
Még mindig a kórházban vagyok. Ma már egy kicsit jobban. Ma még ez idáig nem kaptam meg a kemót. Bár ahogy látom már járkál a kemós nővér a kemókkal. Úgy hogy lehet hogy perceken belül sorra kerülök ismét.
2022. szept. 1. 10:12
 66/80 A kérdező kommentje:
Na már le is ment a mai adag Kemó. Úgy hogy ma ismét meg kaptam. És automatikusan kaptam hozzá hányás csillapitót. Nem kelletett külön kérnem.
2022. szept. 1. 12:42
 67/80 anonim ***** válasza:
100%
De 15 kemoterápiás kezelést mennyi idő alatt fogsz megkapni?
2022. szept. 1. 18:13
 68/80 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Erdekes a kezelesed! Lehet, hogy valami ujdonsag? Nem ertek hozza, de itthon 3 hetente adjak, s elotte van kulon a verkep, szoval van hogy honapokig huzodik. A tied gyorsan zajlik, majd ha tudsz rola tobbet ird meg!
2022. szept. 1. 23:19
 69/80 anonim ***** válasza:
32%
Néhol meseszerűnek tűnik nekem a történet.
2022. szept. 2. 09:05
 70/80 A kérdező kommentje:
69-es mint írtam. Ez nem Budapesten van hanem Osloban. Ez az egyik. A másik hogy az orvos határozza meg hogy mily ütemben kell adni a kemoterápiát. Amikor 19 évesen először át estem. Akkor nekem is 4 hetetnte adtak egyet. De azt akkor Budapesten. Most Osloban vagyok, és Osloban úgy látszik másként kezelik a kemót. Bár 15 kemót igért az orvos. De valójában ez idáig csak 4-et kaptam meg még. Vért pedig minden nap vesznek tőlem. Úgy hogy emiatt nem agodok.
2022. szept. 2. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!