Nős férfiak, ti hogyan mondtátok el a feleségeteknek, hogy here rákosok vagytok?
Figyelt kérdés
El voltam orvosnál. Ahol ma ki derült, hogy here rákom van. És a jobb herémet el kell távolitani. Ki is írta az urológus a műtét idő pontját. A műtét után valószínűleg onkológushoz kelessz majd járnom. De a feleségemnek nem mertem el mondani. Mivel már 19 évesen egyszer már át kelletett a kemó terápiával járó borzalmakat élnem. Igy tudom, hogy nem egy kellemes a kemó. Most 45 éves felnőtt férfi vagyok. Ti mi tévők lennétek? Elmondtatok a feleségeteknek? Mert én még nem mertem el mondani!2022. aug. 16. 18:00
1/80 anonim válasza:
Ha igazán szeret, akkor veled marad, és támogatni fog. Mondd el neki az igazat. Minél később mondod el neki, annál rosszabb lesz. Majd írd le hogy reagált. Jobbulást♡♡
2/80 A kérdező kommentje:
1-es válaszíró még csak ma kaptam meg a leleteket. De már az időpont meg van hogy mikor lenne a műtét. Augusztus 22 hétfő reggel 9 órára írtak. Ez volt a leg korábbi ki írható időpont. És azt mondta az orvos, minél előbb túl vagyok a műtéten annál jobb. Viszont a feleségemet nem akarom meg ijeszteni. Azért nem mondtam el neki.
2022. aug. 16. 18:16
3/80 anonim válasza:
Sajnálom, de mitől félsz? A feleségedről van szó. Ráadásul nem tehetsz róla. Továbbá egy heréd még marad, így a nemi élettel sem lesz gond. Kérhetsz here protézist is, hogy a látvány teljes legyen. Van gyereketek? Ha nincs vagy már van, de még szeretnétek, akkor érdemes spermabankba spermát leadni.
Fel a fejjel, rendbe fogsz jönni. Továbbá avasd be a feleségedet is. Közösen könnyebben túl lesztek rajta.
4/80 anonim válasza:
Szia! A felesegednek mindenkeppen ! Meg ma! Nagyon szerencses vagy, hogy 1 hetre kaptal nuteti idopontot! Van aki 2 honapot var! Szoval ezt fel kell dolgozni, neked es neki is! Keszulni kell a mutetre leljileg is. Utana pihenni kell! Szoval a leheto leghamarabb mond el! A tobbi csaladtaggal / gyerek ha eleg idos termeszetesen mas/ en nem kozolnem. Neha a betegseg erdekes reakciokat valt ki. A feleseged mindenben segiteni fog! Szoritok Neked! Kitartast!
5/80 A kérdező kommentje:
3-as Válaszíró! "Sajnálom, de mitől félsz?" Mint írtam 19 évesen már egyszer át estem. Akkor a bal herémet vesztettem el. Most pedig a jobb oldali herémet fogom elveszteni. És igen 19 évesen kaptam kemó terápiát. És igen vannak már gyermekeim. Sőt 2 unokám is van már. 4-es válaszíró. Még mindig nem szóltam a feleségemnek. És igen 4 felnőtt gyermekem van, és 2 unokám van. A nagyobbik unokám 3 éves, a kisebbik pedig 1 hónapos. És igen, csak annyit mondtam el a feleségemnek, hogy műteni kell engemet. De azt nem mondtam el, hogy rákos vagyok és azt sem, hogy a másik herémet is el kell távolitani. Hogy miért nem. Mert szégyellem, hogy oda lesz a férfiasságom, és hogy többet nem lehet lesz majd gyerekem. Szóval ezt nem olyan könnyű bevallani az asszonynak. Főleg úgy, hogy már 17 éves korunk óta együtt vagyunk.
2022. aug. 17. 10:17
6/80 anonim válasza:
Szia! Hidd el nagyon megertelek! Gyonyoru csaladod van! Pont ezert szolj minel hamarabb! Valoszinu arrol, hogy az egyik hered eltavolitasra kerult regen beszeltetek.? Fiatal vagy meg, ha gondolod fagyasztasd le a spermadat, igy megmarad a lehetoseg. Szegyenkezni? Miert is? Nekimesz a mutetnek a kezeleseknek, hogy a fantasztikus csaladoddal legyel! Tehat ez nem a szegyen ideje! Gondolkozz a feleseged fejevel! Mennyire bantana, hogy nem biztal benne , nem mondtad el a betegsegedet?! 17 eve van veled!
7/80 anonim válasza:
3-as vagyok. Elnézésedet kérem, nekem nem jött át, hogy 19 évesen hererák miatt volt kemoterápiád. Én továbbra is azt mondom, hogy mondd el az igazságot. Tesztoszteron injekcióval szintben lesz tartva a hormon szint, így erekciód lesz, sőt orgazmusod is. 4 felnőtt gyereked van, vannak már unokák is. Férfiként megértelek, de mégse. 45 évesen négyszeres apa vagy és kétszeres nagypapa. Hét évvel vagyok fiatalabb nálad és még gyerekem sincs. Nem azért mert nem szeretnénk, hanem mert nem jön össze pedig elvileg egészségesek vagyunk. Ilyen esetben a te helyzeted tényleg a világ végét jelentené, de neked van egy szép nagy családod, akikért élned kell. Még sok-sok öröm vár rád! Ha jól sejtem, akkor az orvos is rákérdezett a családi állapotodra, ezért nem javasolta műtét előtt a sperma lefagyasztását. Viszont ha neked még vannak ilyen terveid, akkor arról beszélj vele. A műtét nem visszafordítható, így addig kell megtenned. Ismeretlenül is jobbulást kívánok!
8/80 A kérdező kommentje:
A műtét még ok. De ami sok az sok. A kemót már ismét valószínűleg nem fogom kérni. Mert már 19 évesen is alig éltem túl a kemót. Az a sok hányinger, és gyomorgörcs. Nem kívánom sínknek sem.
2022. aug. 17. 11:57
9/80 anonim válasza:
Biztosan kelleni fog a kemoterápia? Az nem csak a szövettan után derül ki? Ha viszont kell, fogadd el. Nagyon fiatal vagy még és van egy csodálatos családod, akikért élned kell. A testvérem leukémiában hunyt el, még a negyvenet se érte meg. Hiába nem jósoltak nagy esélyt egyik kezelésre se az orvosok, mégis mindig bevállalta az utolsó pillanatig. Élni akart, látni szerette volna a lányát felnőni. Sajnos nem sikerült. Neked még van esélyed.
10/80 A kérdező kommentje:
9-es válasz író! Azért 45 évesen már nem fiatal az ember. De nem is öreg. És a kemót akkor sem kérem! Hiába próbálsz rá beszélni.
2022. aug. 17. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!