Nős férfiak, ti hogyan mondtátok el a feleségeteknek, hogy here rákosok vagytok?
Figyelt kérdés
El voltam orvosnál. Ahol ma ki derült, hogy here rákom van. És a jobb herémet el kell távolitani. Ki is írta az urológus a műtét idő pontját. A műtét után valószínűleg onkológushoz kelessz majd járnom. De a feleségemnek nem mertem el mondani. Mivel már 19 évesen egyszer már át kelletett a kemó terápiával járó borzalmakat élnem. Igy tudom, hogy nem egy kellemes a kemó. Most 45 éves felnőtt férfi vagyok. Ti mi tévők lennétek? Elmondtatok a feleségeteknek? Mert én még nem mertem el mondani!2022. aug. 16. 18:00
22/80 A kérdező kommentje:
Állítólag a szövettan szerint a herezacskón is találtak kisebb duzzanatot, amit jobb lenne minél hamarabb eltávolítani. Pedig azt hittem hogy holnap már mehetek haza. Hát ebből nem lesz semmi. Nagyon úgy néz ki hogy hosszabb idejig maradok.
2022. aug. 23. 17:54
24/80 anonim válasza:
Meg biztos kabult vagy a 2. mutet utan! Majd irj! Kitartast es fajdalom nelkuli ejszakat!
25/80 A kérdező kommentje:
Bocsi de alig egy órája ébredtem csak fel. Majd egy egész napig altatásban voltam. Állítólag tegnap egésznap nyomták belém a morfiumot. Még most is kába vagyok egy kicsit. Egyelőre még nem láttam mit csináltak, mert teljesen be vagyok kötözve alul, és log ki belőlem a katétel cső.
2022. aug. 25. 11:17
26/80 anonim válasza:
Hat Osloban kicsit mas a hozzaallas! Engem komoly mutet utan hajnalban felvert a nover, a mai napig nem ertem, hogy miert? A kateterrel es drencsovel kellett setalnom. Jobbulast!
27/80 A kérdező kommentje:
Nagyon más. Sőt még WI-FI is van. Igy tudok mobilról netezgetni is. Igaz a lányom napi 2500 NOK-ot fizet állítólag az ellátásomért. Ami mai árfolyamon olyan 102500 HUF. És igen ez állami korház, nem magán korház. De mivel Norvégiában nincs beteg biztostásom igy minden fizetős. De mint írtam van WI-FI, sőt Televízió is van. De én nem nézem a TV-t, mert csak az NRK jön be rajta. Én nekem meg még volt még időm arra hogy meg tanuljak norvégul. És igen egy ágyas kórteremben vagyok. Ahol a kórteremben külön le választva, van WC és zuhanyzó. Az első nap amikor be kerültem akkor le tudtam zuhanyozni. És egész tűrhető állapotban van a zuhanyzó és a WC is. De most még nem tudok fel kellni az ágyból. Ja és ami a lényeg van légkondicionáló, és szúnyog hálló az ablakon. A legtöbb nővér és az orvosok is tudnak angolul is, ami igen meglepő.
2022. aug. 25. 11:38
28/80 A kérdező kommentje:
Most érkezett az ebéd, fejes saláta, fehér vajban sült hús, és egy alma. Plusz egy müzli szelet.
2022. aug. 25. 11:45
30/80 A kérdező kommentje:
Egy negyed órája voltak, a nővérek át kötözni. Sajnos be van gyulladva, a műtét helye. Ez elég nagy baj. Most kaptam gyulladás csökkentőt. De per pillanat nincsennek fájdalmaim.
2022. aug. 25. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!