Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nős férfiak, ti hogyan mondtát...

Nős férfiak, ti hogyan mondtátok el a feleségeteknek, hogy here rákosok vagytok?

Figyelt kérdés
El voltam orvosnál. Ahol ma ki derült, hogy here rákom van. És a jobb herémet el kell távolitani. Ki is írta az urológus a műtét idő pontját. A műtét után valószínűleg onkológushoz kelessz majd járnom. De a feleségemnek nem mertem el mondani. Mivel már 19 évesen egyszer már át kelletett a kemó terápiával járó borzalmakat élnem. Igy tudom, hogy nem egy kellemes a kemó. Most 45 éves felnőtt férfi vagyok. Ti mi tévők lennétek? Elmondtatok a feleségeteknek? Mert én még nem mertem el mondani!

2022. aug. 16. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
100%
A gyulladas szepen elmulik! Fontos, hogy nem faj, meg tulvagy rajta! Kapsz majd altatot is. Reggel mutottek es este atkotottek? Ez igen! Nekem 3 napig nem csereltek kotest! Amikor szoltam a nover pofakat vagott! Jobbulast!
2022. aug. 25. 19:46
 32/80 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hogy telt az ejszaka? Jobban erzed magad? Kapsz meg fajdalomcsillapitot? Hidd el tudom min mesz keresztul! En se szoltam a csaladban a betegsegemrol es a mutetrol! Ezen bitosan sokan elcsodalkoznak, rosszaljak, nem ertik, de valahogy ezt a dontest hoztam!
2022. aug. 26. 09:21
 33/80 A kérdező kommentje:
31-es. Szerda délelőtt műtöttek. Utána majdnem egy napig altatásban tartottak. Tegnap csütörtök délelőtt ébresztettek fel. Tegnap este kötözték át újra és akkor be volt gyulladva. Kaptam rá gyulladás csökkentöt.
2022. aug. 26. 10:16
 34/80 A kérdező kommentje:
32-es! Este megint morfiumot kaptam. Igy nem kelletett altató. Mert a morfimtól amúgy is el kábultam. Most jól vagyok, és most per pillanat nem fáj csak érzékeny.
2022. aug. 26. 10:18
 35/80 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondtak, hogy meddig kell korhazban maradnod?
2022. aug. 26. 10:39
 36/80 A kérdező kommentje:
Ameddig gyulladásban van, a műtét helye addig minden keppen bent kell maradnom. Tegnap este kezdtek el adni a gyulladás csökkentöt. Ma reggel is kaptam gyulladás csökkentöt. De a reggeli vérvétel eredménye alapján még nem csökkent a gyulladás érték.
2022. aug. 26. 11:10
 37/80 A kérdező kommentje:
Valószínüleg még a hétvégét bent töltöm a kórházban.
2022. aug. 26. 11:10
 38/80 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ma hogy vagy? Meddig maradsz a korhazban? Irj par sort! Jobbulast!😀
2022. aug. 27. 10:17
 39/80 A kérdező kommentje:
Igen. Bent vagyok még mai is a kórházban. Ma reggel 9 kis üveg vért vettek tőlem! Úgy hogy most elégé szédülök a sok vérvétel után. Most még ma nem találkoztam az orvossal. De valami nagy gáz lehet ha 9 kis üvegcse vért vettek tőlem ma reggel.
2022. aug. 27. 11:54
 40/80 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Rutinvizsgalatra kell! Elore gondolnak, igy nem szurkalnak sokszor! Kitartast! Pihenjel, gyogyuljal! Ez most a legfontosabb!
2022. aug. 27. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!