Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nős férfiak, ti hogyan mondtát...

Nős férfiak, ti hogyan mondtátok el a feleségeteknek, hogy here rákosok vagytok?

Figyelt kérdés
El voltam orvosnál. Ahol ma ki derült, hogy here rákom van. És a jobb herémet el kell távolitani. Ki is írta az urológus a műtét idő pontját. A műtét után valószínűleg onkológushoz kelessz majd járnom. De a feleségemnek nem mertem el mondani. Mivel már 19 évesen egyszer már át kelletett a kemó terápiával járó borzalmakat élnem. Igy tudom, hogy nem egy kellemes a kemó. Most 45 éves felnőtt férfi vagyok. Ti mi tévők lennétek? Elmondtatok a feleségeteknek? Mert én még nem mertem el mondani!

2022. aug. 16. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kerdezo! Senki nem probal semmire rabeszelni! 25 ev alatt sok minden valtozott. A gyogyszerek is. A mutet utan a szovettan eredmenye utan kerulsz onkologushoz. O jobban elmagyazazza a kezeleseket. Mennyi idot fogsz korhazban tolteni?
2022. aug. 17. 12:36
 12/80 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudtam. És már egyszer 19 évesen át éltem. A kemó maga a borzalom. Örökös rosszullét.
2022. aug. 17. 12:44
 13/80 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek rábeszélni. Ez a te döntésed. De ne felejtsd, csak 45 vagy. Attól, hogy már nagypapa vagy, még fiatalnak számítasz. Valaki ebben a korban lesz szülő. Még bőven lehet hátra 35-45 éved. Kitartást a műtéthez és minden jót kívánok!
2022. aug. 17. 13:11
 14/80 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kerdezo! Mi tortent? Elmondtad? Varsz meg? Videken vagy Budapesten mutenek?
2022. aug. 19. 09:48
 15/80 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es Válaszíró! A műtétet és a műtét idő pontját a lányom szervezte le az orvossal. És ha minden igaz akkor augusztus 22.-én hétfőn reggel 9 órakor fognak meg műteni. Abban a városban műtenek, ahol a lányomékhoz laknak. És nem köz korházban hanem egy magán klinikán. De mindent a lányom intézet. Úgy, hogy én már tegnap este meg érkeztem a lányomékhoz. - "Videken vagy Budapesten műtenek?" - Természetesen abban a városban ahol a lányomék laknak ott fognak meg műteni. Semmi titok sincs benne. Ez a város Oslo. Igen a lányom és a családja Osloban laknak. Én már most is Osloból írok. Mint írtam tegnap este utaztam ki Osloba. És a feleségemnek csak annyit montam hogy a lányunkhoz megyek 2 hétre. De azt nem mondtam meg most sen az asszonyak hogy a mütét miatt megyek Osloba. És nem is fogom meg mondani. Legalábbis egyenlőre nem. Most az a leg fonostosabb hogy legyek túl a műtéten. A többi egyelőre most még nem fontos.
2022. aug. 19. 10:12
 16/80 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok Neked! Minden rendben lesz! Majd irj!
2022. aug. 19. 10:30
 17/80 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást és kitartást!
2022. aug. 22. 20:06
 18/80 A kérdező kommentje:
Túl vagyok a műtéten! Tegnap (2022.08.22.) délelőtt meg műtöttek. De még most is kába vagyok a sok altatótól. Egyelőre nagyon fáj mindenem. Tegnap este sajnos morfiumot kaptam hogy tudjak éjszaka aludni. De a tegnap esti morfiumnak a hatása ma reggelre ki ment. De még kábának érzem magam.
2022. aug. 23. 10:46
 19/80 anonim ***** válasza:
100%
A kemoterápia is sokat fejlődött az elmúlt 20 év alatt, elképzelhető, hogy kevésbé drasztikus a hatása, mint annak idején. A nemi hormonok pótolhatók, a férfiasságodat már bizonyítottad és a hererák ritkán ad áttétet. Nem kell feladni az életet.
2022. aug. 23. 14:40
 20/80 A kérdező kommentje:
Most járt nálam az aneszteziológus. Csak szólt, hogy ne vacsorázzak. És holnap reggel ne reggelizzek, mert holnap reggel megint meg műtenek! Pedig azt hittem hogy holnap már mehetek haza. De sajnos tévedtem.
2022. aug. 23. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!