Az egyik herém nagyobb, mint a másik? Normális?
Figyelt kérdés
A bal herém kb 2-3 cm-rel nagyobb és lentebb van, mint a jobb. Nem fáj.
Ez normális?
Válaszotokat előre is köszönöm.
2022. aug. 12. 20:47
1/12 anonim válasza:
Lehet igen, lehet nem. Urológus mit mondott?
2/12 anonim válasza:
Normális, semmi nem szimmetrikus az emberen. Nézd meg a kezed, lábad, melled, szemed, füled, de épp úgy a belső szerveid sem.
5/12 anonim válasza:
Van különbség a páros szervek között, de amikor a szerv maga 4-5cm, akkor 2-3cm különbség nem megszokott. Lehet, hogy semmi gond nincs, de egy urológust keress fel. Az pedig, hogy az egyik lejjebb van, normális. Így védekezik a szervezet az ellen, hogy fizikai erőhatás esetén összeütközzenek.
6/12 anonim válasza:
#3:
Pontosan! S gyanús, hogy csak az van megereszkedve!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Jobban megnéztem az a 2-3 cm tényleg túlzás volt, de szerintem 1-1,5 cm eltérés méretben van a kettő között. Kicsit masszívabbnak tűnik a bal (ami nagyobb és lentebb van).
2022. aug. 12. 21:08
8/12 anonim válasza:
Holnap reggel bal kézzel hokizzál! (bocs)
Mennyivel van lentebb?
9/12 A kérdező kommentje:
#8 Nem tudom, nem olyan sokkal.
2022. aug. 12. 21:21
10/12 anonim válasza:
Akkor így a végére elvileg semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!