Nős férfiak, ti hogyan mondtátok el a feleségeteknek, hogy here rákosok vagytok?
Figyelt kérdés
El voltam orvosnál. Ahol ma ki derült, hogy here rákom van. És a jobb herémet el kell távolitani. Ki is írta az urológus a műtét idő pontját. A műtét után valószínűleg onkológushoz kelessz majd járnom. De a feleségemnek nem mertem el mondani. Mivel már 19 évesen egyszer már át kelletett a kemó terápiával járó borzalmakat élnem. Igy tudom, hogy nem egy kellemes a kemó. Most 45 éves felnőtt férfi vagyok. Ti mi tévők lennétek? Elmondtatok a feleségeteknek? Mert én még nem mertem el mondani!2022. aug. 16. 18:00
51/80 A kérdező kommentje:
Egy kicsit jobban most már. De éjszaka nem aludtam egy szemhunyásnyit sem. Mert nagyon fájt és görcsölt a fejem. Még mindig a kórházban vagyok.
2022. aug. 28. 16:29
52/80 anonim válasza:
Ertheto! Ideges vagy ! Orvossal beszrltel mar?
53/80 A kérdező kommentje:
Persze. Azt mondja ez természetes vele járója a kemó terápiának. És hogy még mindig nem tudnak haza engedni.
2022. aug. 29. 11:13
54/80 A kérdező kommentje:
Szóval még is csak elkezdték a kemó terápiát.
2022. aug. 29. 11:14
55/80 anonim válasza:
Azt mondtak, hogy mennyi kezelest fogsz kapni?
56/80 A kérdező kommentje:
Még 12-et! Tehát összesen 15-öt, és úgy néz ki addig haza sem mehetek. Úgy hogy mara jó. Az még legalább 2 hét. És ma már egy hete bent vagyok a kórházban. Úgy hogy ez pech! 3 Kemót már meg kaptam.
2022. aug. 29. 13:05
57/80 anonim válasza:
Szia! A 2. Mutetnek mi lett az eredmenye? Arrol nem irtal! Ott mi lett a szovettan?
58/80 anonim válasza:
Figyelj! Tudom, hogy rossz most! De.......kepzeld el, hogy itthon be kell jarnod, ott ulni orakat mig megkapod. Ahol vagy, azert kenyelmesebb. Amiket irtal, hogy milyen gyorsan leptek az meg peldserteku! Nekem 6 hetes idopontot adtak CT're. Ugy hogy kotelezo lenne 14 napon belul. Szoval turelem! Jo kezekben vagy!
59/80 A kérdező kommentje:
Itt Osloban nagyon másképpen megy. Már szombaton úgy kaptam meg az első kemót infúzióban hogy megse mondták hogy mi az. Csak aták. Most jött reggel az onkológus be hozzám, és csak ma reggel mondta meg hogy végül is mit és mennyit fogok kapni. A nővérek semmit nem mondtak, csak annyit hogy az orvos írta fel.
2022. aug. 29. 14:15
60/80 A kérdező kommentje:
Jó pofa a felségem. Hirtelen megjelnet itt Osloban a kórházban. És meg kérdezte hogy mikor akarok haza menni? Biztos a lányom mondhatta meg, hogy hol vagyok. Mert én ez idáig még mindig nem szoltam a feleségemnek. Na most már mindegy, a feleségem tud mindent. És nagyon el volt keseredve, hogy oda lett a férfiasságom.
2022. aug. 29. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!