Nős férfiak, ti hogyan mondtátok el a feleségeteknek, hogy here rákosok vagytok?
Figyelt kérdés
El voltam orvosnál. Ahol ma ki derült, hogy here rákom van. És a jobb herémet el kell távolitani. Ki is írta az urológus a műtét idő pontját. A műtét után valószínűleg onkológushoz kelessz majd járnom. De a feleségemnek nem mertem el mondani. Mivel már 19 évesen egyszer már át kelletett a kemó terápiával járó borzalmakat élnem. Igy tudom, hogy nem egy kellemes a kemó. Most 45 éves felnőtt férfi vagyok. Ti mi tévők lennétek? Elmondtatok a feleségeteknek? Mert én még nem mertem el mondani!2022. aug. 16. 18:00
41/80 anonim válasza:
A 9 kémcső vér nem jelent semmit. Tőlem egyszer 19 kémcsővel vettek. Kérdezte az asszisztens, hogy ülve vagy fekve szeretném. Nagyképűen rávágtam, hogy jó lesz ülve, akkor még nem tudtam, hogy mennyit vesznek majd. Amikor csak jöttek ki a címkék a nyomtatóból, kezdtem megijedni. Félve rákérdeztem, hogy ez mind az enyém lesz? Igen, volt a válasz. Na, akkor inkább mégis a fekvést választottam. De ügyesek voltak, mert elterelték a figyelmemet, meg sem éreztem.
42/80 A kérdező kommentje:
Ma délután nagyon rosszul vagyok. Szinte az egész délutánt ez idáig majdnem végig aludtam. Gyengének érzem magam, és fáradtnak, álmosnak érzem magam. Szóltam már az ügyeletes nővérnek. Aki meg mérte a lázam, és 40,7 mértek. Kaptam rá lázcsillapítót injekcióban. Közben meg érkezett a ma reggeli labor eredmény. Hát nem lettem tőle boldog, ami azt illet. Most ebben a pillanatban még úgy néz ki hogy maradnom kell egy darabig a kórházban. Addig minden kép amíg a láz és a gyulladás le nem megy. De ez még hagyján még van más probléma is, legalább is a mai reggeli labor eredmény alapján. Úgy néz ki hogy a vérképem sem jó. Úgy hogy most megint vért vettek délután. De a reggeli labor eredmények alapján, úgy néz ki hogy Leukémiás is vagyok. Épp ezért ismételték meg a vér vételt.
2022. aug. 27. 17:06
43/80 anonim válasza:
Huuu! Ez biztos? Orvossal beszeltel? A lazad lement?
44/80 anonim válasza:
Rosszabb verkep lehet a 2 mutet, altatas miatt is!
45/80 A kérdező kommentje:
Azért ismételtek meg a reggel vérvételt. Most 39,4 a lázam. Szerintem valami fertőzést szedhettem össze. A Covid teszt megint negatív lett, és a reggeli vérből sem mutatták ki a Covid-ot. Úgy, hogy nem valószínű, hogy Covidos lennék. Tudod azért a 2 X-i műtéttel elégé meg lett minden bolygatva.
2022. aug. 27. 17:52
46/80 anonim válasza:
Persze, mindenki másképpen reagál a műtétre. Nálam az egynapos sebészetből lett 4 napos. Endoszkópos orrpolip műtét után belázasodtam, az orvos nem engedett haza, hanem befektetett az osztályra. Jobbulást kívánok!
47/80 anonim válasza:
Megy szepen le a lazad! Barmilyen korhazi baci lehet! Nekem a kazetertol lett!
48/80 anonim válasza:
Jo Reggelt! Ma hogy erzed magad? Lement a lazad?
49/80 A kérdező kommentje:
Igen lement a lázam.
2022. aug. 28. 11:07
50/80 anonim válasza:
Szia Kedves Kerdezo! Hogy vagy ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!