Srácok, pisilés közben megfogjátok a golyótokat is, vagy azokat csak hagyni kell lógni közben?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 16:00
1/9 anonim válasza:
Hagyom lógni:D Milyen kérdés ez?
21f
2/9 anonim válasza:
néha szoktam kicsit markolászni mert jó érzés. de nem pisilés közben
3/9 anonim válasza:
Úgy nem szoktam közben megfogni, hogy marokra a két golyót. De olyan előfordul, hogy kicsit hátra nyomom őket, hogy úgymond ne "zavarjanak" közben.
4/9 anonim válasza:
mivel nagyon lógnak nem kell fogni
5/9 anonim válasza:
Néha fogom őket közben, de inkább a csövet kell, hogy ne mindenfelé menjen, hanem a megfelelő helyre !
6/9 anonim válasza:
A golyókat elő se veszem pisilés közben maradnak a nadrágban vagy boxerben.
7/9 anonim válasza:
Ne ugráljunk még pisilés közben föl-le, mint a maszáj harcosok? Állítólag ők így maszturbálnak, hogy a herezacskó és hímvessző eőre-hátra ütődik a transzban.
9/9 anonim válasza:
"megfogjátok a golyótokat is" Azt az aszonyra bizom. Különben is szeretem ha az asszony meg margolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!