Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan férfi aki pisilés...

Van olyan férfi aki pisilés előtt, mielőtt megfogná a pimpit, megmossa a kezét ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, José Luis Torrente.
2022. máj. 6. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Fontosabb kérdés az lenne: vajon utána megmossa-e? Nem a plimplit, hanem a kezét...
2022. máj. 6. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Volt olyan, mert ragadt/olajos/akármilyenes volt a kezem.
2022. máj. 6. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#2. Nem attól kell félni, hogy jaj úristen milyen lesz a kezem ha megfogom. Sokkal érdekesebb az, hogy milyen kézzel fogod meg.

Igen, szoktam előtte kezet mosni ha koszos.

2022. máj. 6. 09:43
 5/11 anonim válasza:
0%
Feleségem azt gondolja, így helyénvaló. De én a rég bevált módszert követem, és nem félek a vírusoktól. Sem a nyelvemen, sme a péniszemen.
2022. máj. 6. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Ha szükséges, akkor előtte megmosom, különben nem.

Utána általában leöblítem a kezem, de nem mindig (pl. a szabadban).

Nőknél más a helyzet, mint a férfiaknál: a nők megtörlik magukat utána (akár a szabadban is), nedves lehet a kezük, tehát megmossák alaposabban.

Maga a férfi nemiszerv nem szennyezettebb, mint pl. az arca, de arcérintés után sem mos kezet. Emiatt a mondatom miatt sokan lepontoznak, de vállalom.

Egykori kollegám mondta tréfából: "Minek utána kezet mosni? Tartsd tisztán a ...-det és minden problémád megoldódik".

2022. máj. 6. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 irigylem a kollégádat, akinek a minden problémája abban merül ki, hogy kezet kell mosni hugyozás után.
2022. máj. 6. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Megértetted az utolsó mondatomat, kedves #7-es?

Írtam ugyan, hogy ezzel minden problémád megoldódik, de csodálkozom azon, hogy Te ezt a "problémát" pl. egyéb problémáira is ráruházod. Itt csak vizelésről van szó a kérdésben!

2022. máj. 6. 11:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem otthon vagyok, hanem plázában vagy edzőteremben vagy bárhol nyilvános mosdóban, akkor igen, persze megmosom előtte.

Otthon vagy ismerősnél, ahol a megérkezéskor kezet mosok, úgy már nem szoktam előtte csak utána.

2022. máj. 6. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 biztos a "minden" szó zavart össze.
2022. máj. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!