Van olyan férfi aki pisilés előtt, mielőtt megfogná a pimpit, megmossa a kezét ?
#2. Nem attól kell félni, hogy jaj úristen milyen lesz a kezem ha megfogom. Sokkal érdekesebb az, hogy milyen kézzel fogod meg.
Igen, szoktam előtte kezet mosni ha koszos.
Ha szükséges, akkor előtte megmosom, különben nem.
Utána általában leöblítem a kezem, de nem mindig (pl. a szabadban).
Nőknél más a helyzet, mint a férfiaknál: a nők megtörlik magukat utána (akár a szabadban is), nedves lehet a kezük, tehát megmossák alaposabban.
Maga a férfi nemiszerv nem szennyezettebb, mint pl. az arca, de arcérintés után sem mos kezet. Emiatt a mondatom miatt sokan lepontoznak, de vállalom.
Egykori kollegám mondta tréfából: "Minek utána kezet mosni? Tartsd tisztán a ...-det és minden problémád megoldódik".
Megértetted az utolsó mondatomat, kedves #7-es?
Írtam ugyan, hogy ezzel minden problémád megoldódik, de csodálkozom azon, hogy Te ezt a "problémát" pl. egyéb problémáira is ráruházod. Itt csak vizelésről van szó a kérdésben!
Ha nem otthon vagyok, hanem plázában vagy edzőteremben vagy bárhol nyilvános mosdóban, akkor igen, persze megmosom előtte.
Otthon vagy ismerősnél, ahol a megérkezéskor kezet mosok, úgy már nem szoktam előtte csak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!