Az normális, ha egy férfi pisilés után nem törli meg, nem használ wcpapírt? Elvileg még olyan marad neem? Higéniailag ez elgogadható??
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 16:24
A kérdező szavazást indított:
Használni kellene a wcpapírt
Nem kell
39 szavazat
1/19 anonim válasza:
Nekem a wc papír nem jött be, mert ráragadtak a papírdarabok, így inkább megmosom, ha tehetem.
2/19 anonim válasza:
Komolyan kérdezem, hogy nem unjuk még ezt a kell törölni vagy nem kell vitát? Csomó kérdés van már itt erről. Ha akarod csinálod, ha nem akarod nem csinálod.
3/19 anonim válasza:
amennyire en latom (no vagyok) sajnos a legtobb ferfinak az a normalis hogy nem torli. eleg undorito, nem is ertem hogy alakul ez ki ilyen sok ferfinal. oket nem arra tanitjak mint minket? van sok no se torli??
4/19 anonim válasza:
Normális. Anatómiailag képesek a férfiak arra, hogy az utolsó cseppeket "kirázzák". Ha a törlés lenne a megszokott, akkor a piszoároknál is lenne wc papír tartó.
5/19 anonim válasza:
én ha attól tartok, hogy nem sikerült rendesen leráznom, akkor kicsit hátrahúzott fitymával rakom el a farkam, és ha véletlen még kicsöppen egy bentmaradt csepp, azt felszívja az alsógatyám (aminek megjegyzem, eredetileg az a célja, hogy a véletlen előforduló ilyen-olyan testnedvek ne magára a nadrágra kerüljenek)
6/19 erogeen válasza:
Nagyon piperkőc, aki törölgeti a farkát. Meg kell rázni, aztán eltenni... és kész.
7/19 anonim válasza:
Aki látott már férfi wc-t vagy legalább tudja, mire való benne a piszoár, az pontosan tudja a kérdésre a választ. Nyilvános helyen pl. nincs lehetőség törölgetni magad, mert a piszoárok mellé papírt és szemetest erre a célra nem helyeznek ki. De ha ki is helyeznék, megnézném, melyik hölgy törölgetné magát szívesen a hölgytársak előtt...
A vizelet steril, tehát higiéniai szempontból nagy kockázatot nem jelent. Ha mégis bemegy egy-egy csepp, napi tisztálkodás és fehérneműcsere mellett az se lehet akkora probléma.
8/19 anonim válasza:
Ember, napközben terepen, bokorban, erdőben, kert végében, pottyantós árnyékszéken, de akár egy ötcsillagos irodaház piszoárjában is hogy a jó édes anyádban törölnéd meg? És még ha vinnél is külön magaddal papírost, hová dobnád? El, azt vigye a szél? Én szeretek használni wcpapírt, amikor van: Otthon. Erdőszélen nincs. Piszoárban nincs. És megmondom az őszintét, azért is szeretem inkább erdős részen lerendezni a pisilést, mert ott perceket is várhatsz, hogy rendesen kimenjen az utolsó csepp. Nem úgy, mint egy közvécében, ahol türelmetlenül állnak hatan mögötted, és mindenki mindent lát. A szarós fülkékről meg annyit, hogy általában mind foglalt.
9/19 anonim válasza:
wc papir, papirzsebkendo elbomlik. szerinted egy no nem torli meg mikor az erdoben pisil?
10/19 anonim válasza:
ÉS miért nem törlöd meg?
Mert ezt magadról írtad az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!