Leborotváltam a péniszemet, és most eléggé viszket. After shave balzsammal bekentem, de nem használ. Mit ajánlotok rá?
Hű haver, minimum egy sebészt.
Én csak körülötte a szőrt szoktam borotválni. De az egész pélót, az már orvosi eset.
Szar érzés, igaz? Mi nők folyton ezt érezzük és nem csak egy helyen! Láb, hónalj, intim...
Amúgy inkább Niveával próbáld, gondolom csak a tövénél kell. És azt ne is várd, hogy most el is múlik, napokig kenegesd.
A körömvirágkrém jó az ilyesmire.
Amúgy nem tudom, hogy nőtársaim (vagy a barátnőd, ha van) hogy vannak vele, de nekem pl a full borotvált nem tetszik, kicsit kevésbé férfias. Elég csak megritkítani kicsit.
Magától helyre jön,arcszeszt ne tgy rá nagyon csíp.
Többet ne borotváld,nagyon férfiatlan látvany,értelmetlen is,mert másnapra bújnak is elő a szőrszállak,és kipattoghatsz tőle,viszkethet,és a szőrtüsző is benőhet.
Testápolóval vagy körömvirágkrémmel kend be.
19L
nem alkoholos after shave vagy testápoló. esetleg ha van kistesód, akkor popsikrém. egyik se lesz túl tartós, ideig-óráig enyhíti csak a viszketést. csak akkor fog megszűnni, ha ismét borostás lesz.
én ezért se szoktam borotválni, csak az elektromos borotva pajeszvágójával rövidre vágni. ha megteheted, akkor vegyél egy trimmelőt, pl egy braun cruzer-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!