Mit csináljak ha kipattogzott a nemi szervem feletti rész, miután leborotváltam?
Figyelt kérdés
Elektromos borotvát használtam2015. márc. 16. 20:37
1/9 schocko válasza:
Ne borotváld máskor...nem is divat már...
3/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább csak rövidebbre vágd ollóval mondjuk...
4/9 anonim válasza:
Kend be a területet valamilyen bőrnyugtató krémmel! Legközelebb ügyelj rá, hogy a bőröd és a borotva is tiszta legyen! Borotválás után is használj valamilyen fertőtlenítő, bőrnyugtató készítményt!
5/9 Neo8 válasza:
szakállvágó/hajnyíró egyáltalán nem irritál de a villanyborotvánál a penge is sokkal jobb szvsz. Amúgy ne aggódj elmúlik gyorsan.
6/9 anonim válasza:
Miután leborotválod kend be vmivel. Akár a nivea kenőcs is jó.
7/9 A kérdező kommentje:
Muszáj, mert a barátnőmnek így tetszik.
Sima borotvával nem tudom, azzal meg szétvágom magam. Ezzel meg mindig annyira kipattogzódik, hogy fáj és viszket egész nap, már lassan 4 napja ilyen.
2015. márc. 17. 18:24
8/9 anonim válasza:
mondtam hogy ne rakd be a mikróba, ne vagiád
9/9 anonim válasza:
Béna a borotvád és elfeledkeztél gondolom arról is hogy fertőtleníteni kéne a bőröd és borotvát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!