Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap rávettem magam és először leborotváltam a fanszőrzetek csak az a baj hogy a pénisz feletti rész borosgyáns maradt mit tudnék vele kezdeni? Mert egy kicsit bök!?
kicsit bök :D lol
vegyél jó borotvát és azzal teljesen simára tudod borotválni magad és akkor nem fog bökni semmi
hát..nem tudom akkor hogy borotváltad le..=/ de van hogy nem sik egyenesen nö lefele a szőr hanem a dombod felőli részen kicsit befelé...aj nem tudom hogy írjam le.. xD
lényeg hogy mindenféle képpen a növéssel ellentétesen mindig nézd h merre nő.
vagy ha így is olyan... hát figy: ha erősebben húzod a kezed rajta végig jóhogy szúr..vagyis nekem is eleinte de másfajta borotvát vettem és azzal jó volt.:) olyat amin van olyan izés csík ....ö nah tudod ilyen krémes :D
meg csak éles pengéjűvel borotváld=) az is sokat számít
de most egyenlöre ne borotváld le várd még megnő kicsit mert ha most egyből akkor vérezhet picit vagy kipirosodhat:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!