Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erőteljes, dús az intim szőrzetem. Leborotváltam, de az a rész nagyon fekete, mert ugye látszik a szőrtüsző. Ez így visszataszító látvány, vagy hagyjam visszanőni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 13:04
2/8 A kérdező kommentje:
De ez brutálisan erős,vastag szálú!
2014. nov. 13. 13:07
4/8 A kérdező kommentje:
Már vártam!
2014. nov. 13. 13:09
5/8 anonim válasza:
nekem csak akkor küldjél, ha csaj vagy!
6/8 anonim válasza:
próbáld ki a cukorgyantát, az kevésbé fájdalmas és az első pár alkalommal kozmetikussal csináltasd mindenképp a gyantázást fazonigazítást!
ha már bejáratódott a szőrtüsző, akkor már otthon is meg tudod magadnak csinálni a boltban kapható hideggyantákkal.
7/8 Bence_ válasza:
Neked ilyen. Aki szeret az tolerálni fogja. Ez kb olyan mint egy csomó adottságod, méreteid.( Kezed,lábad, szemed színe)
8/8 anonim válasza:
fiú vagy lány vagy?
ha fiú, akkor nincs azzal baj, sztem kifejezetten fiús, ha nem vagy csupaszcsigára borotválva. ha viszont lány vagy, akkor vmit tényleg kezdeni kell vele, pl. kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!