Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? Tényleg ennyire ronda vagy visszataszító vagyok?
Ugyanezt érzem, csak lányban.
Ne foglalkozz a rosszindulatú hozzászólásokkal, aki nem érezte még át, hogy milyen az, amikor már tényleg nem tudja az ember, hogy mi lehet vele a baj, egyáltalán bennünk van-e a baj, akkor az nem számít, mert úgysem fogja megérteni.
Nekem sem jön össze az ismerkedés, általában csak az első randiig jutok el, és még a barátaimnak sincs lövésük sem, hogy mi lehet a baj. Bár már azt mondta az egyik, hogy szerinte túl intelligens vagyok és ettől megijednek a pasik.
Na mindegy, kitartást neked is!
17 évesen miért akarja mindenki a világot megváltani? Nem értem! Úgy is fogsz találni valakit. " Már annyiszor próbáltam, pláne hogy alapból meg se néz egyik sem." És akkor?
Aki annyira se méltat, hogy megismerjen, hát azt ne sajnáld, hogy nem jött össze! manapság mindenki CSAK a külső alapján ítél.. nagy hiba! Pl ismerkedj a neten, hátha sikerül, csakis őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!