Leborotváltam a nemi szörzetemet és annyira viszket mit csináljak?
vakard.
legközelebb meg ne borotváld le.
Én popsi krémet szoktam rá kenni , vagy ha van otthon aloevera akkor annak a nedvével kenegesd be.
Nem fog viszketni , meg nem lesz pöttyös :)
Vakard véresre,és legközelebb te is jobban meggondolod .Te is mész e a többi barom után .Gondolom te is fiatal vagy ,nem 50 éves.Mikor ez a korosztály volt veled korú,akkor ez még nem volt divat,és ilyen gondok sem voltak .
Jah,gondolom apádé szőrös volt,mégis megszülettél .
Ne borotváld le többet,nem is férfias látvány és ha meglátnának téged valami felnőttek körében egy nyilvános zuhanyzóba csupasz pénisszel még a hátad mögött kapnál beszólásokat is érte.
Majd magától megoldódik,nem egészséges a nemi szerv borotválása mert borotváláskor a pórusok megnyílnak és még fertőzést is könnyebb kapni akár.
Legközelebb fogj egy ollót és elég ha jó rövidre vágod a fanszöröd.
A fiatalok közül sem mindenki vágja csupaszra ezt hidd el nekem,ez csak valami mostani lányos hóbort csak.
De azért is kell a borotválással vigyázni mert ha nincs jól tisztítva a borotva akkor attól is kiütéseket lehet kapni,+ a szőrtüsző begyulladhat és kicsi pattanások jelenek meg(oké elmúlik magától ez is,de akkor sem szép látvány éppen)és ha őszinték vagyunk a szőr már másnap kezd ismét előbújni,nincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!