A minap leborotváltam a fan szörzetemet, és utána szúrt és piros kis pöttyök alakultak ki. Ez miért van? Mivel kenjem be?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 14:23
1/16 anonim válasza:
elötte kend be borotva habbal és utána borotváld
és h ne legyenek ott a piros pötyök a muterodnak le kel köpnie!!
2/16 Moszuke válasza:
gondolom majd idővel megszokja a bőröd a rendszeres borotvát és nem fog így reagálni.
és mellesleg a piros pöttyös az igazi!:)
3/16 anonim válasza:
A szőrnövekedés irányának megfelelően húzd a borotvát, habbal.
4/16 A kérdező kommentje:
Az oké:D most már megtapasztaltam, de most hogy kicsit szúr meg piros pöttyös mit csináljak vele, hogy elmúljon?
2010. okt. 2. 14:29
6/16 anonim válasza:
arcszesz. én ezt ajánlom. Egyébként azért is kipattoghat ha más is használta azt a borotvát..:/
7/16 anonim válasza:
Babahintőpor, Neogranormon kenőcs (vagy Bepanthen, vagy bármi cink-oxidos babapopsikrém).
8/16 anonim válasza:
Lehetőleg fűrdés után borotváld, mert a víztől kicsit lágyul a szőr, és utána használj borotvahabot, a kipattogzással nem sok mindent tudsz csinálni, az egy idő után elmullik, esetleg valami bőrnyugtató kenőccsel kenegesd.
10/16 anonim válasza:
Nem kéne borotválni azt nem lenne ilyen bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!