Leborotváltam a lábam (először), és piros pöttyök vannak rajta, miért van ez? Mikor múlik el? Ti hogy borotváltok?
Szia!A piros pöttyök el fognak múlni egy kis idő múlva,ez pár óra,esetleg egy nap.Szerintem ne kenegesd,legalábbis nekem mikor még borotváltam,még inkább pirosabb lett ha bekentem.A másik dolog amit mondani szeretnék,még fiatal lehetsz,hogyha először borotváltad a lábad,de szerintem legközelebb próbáld meg legyantázni,vagy leepilálni,mert akkor sokkal továbbig marad sima a lábad.Igaz hogy fáj,de megéri szerintem.Ha bármi kérdésed lenne,bátram írj nekem.:)
Szia,Honey
Hát ha valóban fiatal, akkor gyanta és epilátor vételére elég nehéz rvenni a szülőket...
Esetleg marad a szőrtelenítőkrém, de abból csak a VEET ér valamit...Rákened a lábadra 5 perc múlva lehúzod a műanyag bigyóval és már szép sima, pöttyök nélkül, és amikor visszanő akkor sem szúr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!