Leborotváltam a péniszemet, és most eléggé viszket. After shave balzsammal bekentem, de nem használ. Mit ajánlotok rá?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 15:13
11/17 SzLaciZ válasza:
ez pont olyan mint az arcnál:))) az elején ott is viszket.
Viszont én is azt ajánlom mint a többiek, egy elektromos borotvával szépen egyenletes rövidre igazítani és nem megkopasztani :)
12/17 anonim válasza:
hintőpor tényleg jó, én közvetlenül borotválás után szoktam használni, sokkal kevesebb szőrszál nő be
13/17 anonim válasza:
Uriage termál víz spray, közvetlenül borotválkozás után és ha kell többször is.Nem olcsó, de kiváló, és nagyon sokáig elég. :-)
14/17 anonim válasza:
Jah, arcra is jó, nem allergizal, azonnal Meg nyugtatja a bőrt, nem úgy mint a sima árvíz.
15/17 anonim válasza:
Arcviz :-) hülye prediktiv bevitel :-)
17/17 potyike válasza:
Az intim szőrtelenítésnek több módja van.Lehet kapni krémet,de figyelni kell az időre,mert sérülhet a bőr is,utána bőrnyugtatóval kell ápolni.A vallásos arabok és a zsidók ezt használják az arc borotválására is.Lehet szőrteleníteni kozmetikusnál,nem a tépést ajánlom,hanem a szőrszálak végleges eltávolítását.A zacsi nagyon szép lesz és sima véglegesen.A többi részre a 2-3 milisre történő nyírást ajánlom.Ne legyen csupasz,az olyan gusztustalan,mint a csiga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!