Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Leborotvaltam a farkam korul,...

Leborotvaltam a farkam korul, es lett egy kiutes szeru valami, mi lehet az?

Figyelt kérdés
Olyan mint egy pattanas, csak nem feher a kozepe es egy kicsit nagyobb, mar vagy 3 hete ottvan, de csak miutan leborotvaltam. Nem viszket, nem faj, mintha ott sem lenne, nem kozvetlenul a himvesszon van, hanem folotte,mi lehet az?
2015. ápr. 12. 14:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
15/f
2015. ápr. 12. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Begyulladt a szőrtüsző. Borotva helyett használj ollót vagy hajnyírót ha zavar a szőr. Egyébként tök felesleges borotválni. Elég gáz egy férfinek a csupasz kuki.
2015. ápr. 12. 15:09
 3/16 szamo77db ***** válasza:
Szerintem se borotváld! Egy csomó kellemetlenséget kerülhetsz el. És férfiasabb is egy ápolt, szőrös férfi. Viseld úgy, ahogy a sorstól kaptad.
2015. ápr. 12. 15:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Próbáld úgy leborotválni, hogy ahogy nő a szőr kifelé, ha pl. felfelé áll jön ki, akkor alulról vágd le, mert ha szemből vágod begyullad.
2015. ápr. 12. 16:01
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha van bátorságod leborotválni,akkor legyen a bőrgyógyászhoz is elmenni .Magadra hozol olyan dolgokat,amit nem lenne muszáj .
2015. ápr. 12. 17:20
 6/16 A kérdező kommentje:
most csinaltam eloszor, es csak azert mert senkinek nem szoros ott lent. Legalabbis egyik osztalytarsamnak sem. Es amúgy mikor fog elmulni ez a szortuszo gyulladas?
2015. ápr. 12. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már békében, ha borotválva tetszik neki, akkor had borotválja. Az ő "kukija". Csak legközelebb jobban figyelj oda, használj pl borotvahabot és fertőtlenítsd le a borotvát.
2015. ápr. 12. 17:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi van abban, ha valaki borotválja? Nyugdíjasok vagyok, h ti nem szőrtelenítitek..??
2015. ápr. 12. 17:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a hajuk is a bokájukat verdesi, hiszen úgy adta a sors.
2015. ápr. 12. 17:54
 10/16 anonim válasza:
Biztos a borotválástól van , kellemetlen és fúra a bőrödnek hogy le borotváltad. Máskor inkább használj , elektromos borotvát 1. gyorsabb 2. nem vakarod utána a farkad... és még sorolhatnám.
2015. ápr. 12. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!