Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jogaik vannak A diákokn...

Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Többen kérték, hogy indítsak erről a témáról külön topikot és írjam le amit több hasonló témájú topikba beírtam.

2010. ápr. 24. 11:30
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/1151 anonim ***** válasza:
79%

nyuszi doki bá legújabb meséje, hogy ő egy "nő" és, hogy ezt ő "már mondta"! hahahahaHAZUDIK!

Eddig mindig FÉRFIként beszélt önmagáról!

BIZONYÍTÉKOK:

Idézet nyuszi doki bá topikjából amit ŐMAGA írt ÖNMAGÁRÓL:

"bejött órára két védőnő, és ott nmindenki előtt ment a dolog, hogy levetkőzni nem kellett ugyan, de egymás után ÁLLTUNK kint, és aztán aki sorra került, annak gatya le térdig, és érdekes, senkiben nem fogalmazódott meg, hogy őt most mennyire megalázták. Pedig még a lányokat se küldték ám ki, ugyan mondták nekik, hogy na lányok forduljanak el, de szépen végignézték, ahogy a fiúknak megnézik a fitymájukat meg a heréjüket "megtapizzák", aztán gatya fel, és jött a következő. Hangsúlyozom, senkiben nem merült fel h mennyire meg lett alázva, pedig ÉN akkor inkább ELMONDHATNÁM ezt, úgy az egész osztály előtt."

Mégegy idézet nyuszi doki bától:

"Komolyan, mondjátok fiúk, hogy még az orvos előtt is és egymás előtt is szégyenlősek vagytok ? Mi lesz így ? Mintha régebben nem lett volna ilyen, és BENNEM pl még soha az életben nem merült fel a megalázás érzete, csak mert MÁS FIÚK előtt meztelen vagyok a tusolóban stb. egyéb helyeken. "

(a nagybetűs kiemelések tőlem)

Most nincs kedvem keresgélni a többi hozzászólásában, de ez a 2 idézet is VILÁGOSAN BIZONYÍTJA, hogy eddig igenis FÉRFIKÉNT beszélt magáról dr. nyuszi!

Nem tudja már ez az elmeháborodott, hogy miket találjon ki a testi fenyítés propagálása és a mások megalázásán való élvezkedés ecsetelése után!

KÖNYÖRGÖM LŐJE MÁR LE VALAKI EZT AZ ELMEBETEG ÁLLATOT!

2011. ápr. 11. 07:31
 732/1151 anonim ***** válasza:
0%

ragozhatod bármerre, az egy dolog, hogy esetleg milyen szemszögből írok le dolgokat, és netán éppen fiú-szemmel nézek valamit, na de NŐ VAGYOK, ez tényleg olyan furcsa?

Mellesleg ez most min is változtat?

2011. ápr. 11. 07:44
 733/1151 anonim ***** válasza:
0%

na de ennnyire ne távolodjunk el az eredeti kérdéstől:

"Felvilágosítok mindenkit aki nem tudja, hogy Magyarországon NINCS semmi olyan törvény ami bárkit is arra kényszerítene, hogy AKARATA ELLENÉRE is megvizsgálhatják vagy levetkőzésre kényszeríthetik! (az egyetlen kivétel a börtön és a katonaság).

A szabad állampolgároknak jogaik vannak és ha akarja igenis JOGA VAN MEGTAGADNI BÁRMILYEN VIZSGÁLATOT!! "

Igenis, joga van az iskolaorvosi vizsgálaton részt venni, azt pedig az orvos döntse már el, hogy miként is szeretné. Ha egyedül, akkor úgy, ha többesben, akkor úgy. Ennyi. Ez az alaptéma, de értelmes válaszok nem nagyon érkeznek, pedig már közben is felmerült pár érdekes kérdés, most a legnagyobb kérdés akkor az lesz, hogy vajon férfi vagyok-e vagy nő. Mintha bármit számítana a kérdésben.

Érdemben is képes vagy valamit a témához írni?

2011. ápr. 11. 07:47
 734/1151 anonim ***** válasza:
85%

nyuszi doki bá!

Változtatni semmin nem változtat, csak egy újabb bizonyíték arra, hogy folyton HAZUDSZ, amellett, hogy egy elmebeteg állat vagy!

Az, hogy nő vagy ugyanolyan hazugság mint az, hogy először pszichológusnak mondtad magadat,legutóbb pedig már egyetemi tanárnak. Jövő héten mi leszel? Atomtudós? :D

A 2 példát amit a TE SAJÁT írásaidból idéztem NEM TUDOD úgysem kimagyarázni te elmeháborodott nyuszi doki :)))))))))

Az alaptémával kapcsban MEGINT hülyeséget írtál. :D

Azt írod:"Igenis, joga van az iskolaorvosi vizsgálaton részt venni, azt pedig az orvos döntse már el, hogy miként is szeretné. "

Mi az, hogy "joga" van résztvenni az iskolaorvosi vizsgálaton?? :DDD Talán állította valaki azt, hogy egy diáknak NINCS joga résztvenni rajta??? :DDDDD

Pont fordítva! Itt arról van szó, hogy JOGA VAN MEGTAGADNI A RÉSZVÉTELT! (ha az számára megalázó vagy pusztán mert ő akar orvost választani)

És mi az, hogy az "orvos döntse el miként szeretné"?? Jól is néznénk ki ha ez egy JOGÁLLAMBAN így működne!

Azt bizony NEM az orvos dönti el hanem a páciens! (jelen témára vonatkoztatva a diák)

Jótanács neked nyuszi doki bá! Máskor fogalmazz óvatosabban mert a kutya se fogja elhinni ezekután, hogy nő vagy :DDDD

Már az a 2 idézet ÖNMAGÁBAN is bizonyítja, hogy eddig FÉRFIKÉNT beszéltél önmagadról!

A téma alapkérdésére én már sokszor válaszoltam! Úgy van ahogy Lilla és sokan mások is írták már, JOGUK van megtagadni az iskolaorvosi vizsgálatot ha megalázónak érzi, vagy más orvost akar stb....

Olvastam kedves nyuszi doki bá a te topikod legújabb írásait.Egyre otrombább és agresszívabb módon beszélsz arról, hogy szerinted pofonokkal és megalázással kéne "nevelni" a tanároknak,sőt még az iskolaorvosoknak is.

Te a szónak minden értelmében egy elmeháborodott, pszichopata vagy de tényleg! Pedig először csak poénból írtam, de látom te TÉNYLEG az vagy!

Könyörgöm LŐJE MÁR LE VALAKI EZT AZ ÁLLATOT!!!!

2011. ápr. 11. 08:07
 735/1151 anonim ***** válasza:
0%

"A téma alapkérdésére én már sokszor válaszoltam! Úgy van ahogy Lilla és sokan mások is írták már, JOGUK van megtagadni az iskolaorvosi vizsgálatot ha megalázónak érzi, vagy más orvost akar stb.... "

Épp arról beszéltünk, hogy ne neveljünk nyuszikat, azaz ne az legyen már, hogy "jaj de én nem akarom", hanem ilyen esetben két nagy füles kellene, és márpedig akkor is részt vesz rajta. Látod, ilyen egyszerű ez. Most az, hogy közösen vagy mellékesen, ez pedig tökéletesen közömbös, szted egy lány se látott még fiú-nemiszervet és fordítva? Hidd el, senki nem fogja hanyatt vágni magát. Sok helyen meg nincs idő egyesével finomkodni, és bizony 10-esével, 20-asával hívják be őket. Ennyi.

De ennél sokkal kevesebb is a baj. Mert volt ahol már csak azért leperverzezték az orvost mert "szegény" diáknak egy bugyiban kellett várakoznia másokkal. Tehát nem is meztelenül !! Na látod, elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor már maguk se tudják mit akarjanak, lényeg, hogy nekik jogak vannak, és nincsenek is meztelenül, mégis játsszák a nagy önérzetest. Nem durva szted ez egy közösségben? Nem antiszociális egy cseppet?

Na a másik, hogy semmi hazugság nincs kérlek szépen! Nem olvasol figyelmesen, ugyanis miért ne lehetnék pszichológus is és egyetemi oktató is? Ne haragudj, ezzel csak a saját sötétségedet árultad el, ha egy ennyire alap dologgal nem vagy tisztában. Szted mégis a szociálpszichológiát ki a frász oktatja, ha nem pszichológus? A szobafestő-mázoló? És akkor tudományos fokozatokba bele se menjünk, mert félek, abból is gubanc lenne, de csak annyi, hogy én megtehetem, hogy a véleményemet tudományos tényként fogadjam el. Tudod, ez így működik.

De ne velem foglalkozz már, hanem a témával, és inkább ecseteld kicsit a komplexusaidat amelyek mások előtt megjelennek benned egy öltözőben vagy orvosi vizsgálaton! Előrébb lennénk, arra tudnék érdemben, szakmailag mit mondani. Így névtelenül elmesélheted, neked éppen mi a gond a férfiasságoddal, hogy ennyire bánt egy közös vetkőzés? Talán túl kicsi és a csökkentértékűség-érzés általi bonyolult kompenzáló mechanizmusok működnek nálad ? Sztem erről lehet szó, amikor valaki olyan baromi önérzetes és szemérmes, de azért kifejtheted nyugodtan. Ismétlem: egy egészséges, átlagos adottságokkal rendelkező srác ugyan nem szégyenlős, és ugyan nincs zavarban, csak mert mások előtt vetkőzik, öltözik. Teszi ezt edzéseken is, torna órán is, na de itt oda jutottunk, hogy már nem is az orvosi vizsgálat a téma, hanem legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy a mai diákoknál a tusolás se divat, mert jaj mi lesz, ha a másik meglátja. Agyrém komolyan. Én kifejezetten büntetném, ha tesi óra után nem tusolna valaki, hiszen nem higiénikus, és leizzadtan, "illatosan" megy a közösségbe a többi órára. Na még egy pont az antiszociális jelleg javára. Ez nem közösségromboló? Akkor tán szociopata is már?

Tehát itt kezdődik az alap probléma, hogy egy tusolás is gondot jelent, és jöttek itt olyanokkal, hogy de eltakarva meg törölközőben meg alsógatyában meg elfordulva meg stb, de egészséges élménnyel még kevesen álltak csak elő, hogy ők egy csepp gondolkodás nélkül is letusolnak, baromira mindegy, ki van ott. Olvashattunk itt okokat már pár személytől, hogy ő miért is gátlásos, és én mindent megértek, de ezeket a gátlásokat le kell győzni! Egy orvosi vizsgálatnál pedig ne a gátlásosság kerüljön már előtérbe, hanem maga a vizsgálat jelentősége! Ne azzal foglalkozzunk, hogy azt ki nézi és ki nem.

2011. ápr. 11. 08:40
 736/1151 anonim ***** válasza:
0%

hát én türelmesen várnám a jogszabályt, amely megtiltja az iskolaorvosoknak, hogy úgy vizsgáljanak, ahogy nekik tetszik, de úgy látom, nem nagyon van ilyen :(

még hogy bűncselekmény ....

2011. ápr. 12. 15:01
 737/1151 anonim ***** válasza:
79%
Na elvesztettem végleg a fonalat,hol nő,hol férfi,hisz az egyik írásába,elment kodeukált tusolóba természetesen a férfiakhoz állt be,a saját neméhez,először,akkor most mi van?Kinek a történeteit írja le.Á,ez már nevetséges.
2011. ápr. 12. 19:35
 738/1151 anonim ***** válasza:

Akkor hölgyem!

Most hogy a neme tiszta.Nem igaza hogy ha korai kamaszkorában valakit mások előtt meztelenségre kényszerítnek,és azt nem szívesen teszi,az le fojga vetkőzni a gátlásait!Hogy mért?Mert amikor kiskamasz vagy,akkor sokszor mondják nem kell még szégyenlősnek lenned...,kapd le gyorsan senki nem fog nézni...,pl ha nyilvános strandon kell átöltözni vagy ott egy rokon,vagy valami alíg ismerős kategőóriába tartozó személy,vagy épp azt gondolja valami rokon szintén,hogy kopogással,vagy anélkül,de a választ meg nem várva csak úgy rányithat az épp fürdő gyerekre.Szóval nálam is volt ilyen szitú és inkább szarabb lett,mert aki csak úgy rámnyitott azzal nem zavartassam magam eleve rüheltem,persze a helyzet másabb lett volna ha én is viszont látom talán őt.Mert ő simán bárkire rányitogatna,de ha ezt viszonozná valaki mivel már akkor is felnőtt,most meg középkorú nem tolerálna,ezekre ráfogva.Akkor is az volt a szöveg jaj ez még gyerek,most meg jaj te még fiatal vagy!

Az ilyet se szeretem.

De egyébként az török sulit amit írtál,azért érdekes,mert az interneten van több "férfivé avatás,és többségében szük körben folyt,volt ahol a véres lepelt mutatták be,és ott is érzéstelenítő volt,de volt olyan ahol több fiún halytották végre a körülmetélést de egyesével,érzéstelenítővel,és azt nem látta az orvoson kívül más,de nagy ünnepség keretében zajlott,csak ez a rész külön volt.De ebben semmi jó nincs,ha nőkénat már ha az vagy,ez a jó dolog neked,hogy megkínózzák ezeket a gyerekeket,jobb ha nem lesz gyereked szerintem!!!

Te is meg fogod kínoztatni,hogy férfi legyen?Vagy hogyan fogod férfivé avatni?

2011. ápr. 12. 19:58
 739/1151 anonim ***** válasza:
85%

19:58-as!

Ezt most nem mondod komolyan, hogy te elhiszed, hogy ez a nyuszi doki bá egy NŐ? :DDDD

Ez egy elmebeteg pasi aki szórakozik az ökörségeivel és egyre nagyobb vadbaromságokat irogat mert valszeg unatkozik.

Ezt még a VAK IS LÁTJA!

2011. ápr. 12. 21:03
 740/1151 anonim ***** válasza:
0%

Na a hülyeségekre nem reagálok itt is, már megtettem a másik topicban.

Érdekes kérdés az, hogy "jaj te még gyerek vagy", de egyébként kb ebből a megfontolásból indulnak ki az iskolaorvosok is PONTOSAN (!), hiszen egy 12-16 évest nem tekintenek még felnőttnek, ennyi. Így aztán furcsán veszi ki magát, hogy ugyan már a gyerek mit szégyenlősködik, na végre valamit konkrétan megfogalmaztál, csak te ezt idősebb rokonra értetted, tusolásnál.

Ebből ered az is tehát, hogy az iskolaorvos csoportosan kezeli a gyerekeket akár meztelenül is, és hát amelyik szemérmesebb típus, annak elő jönnek a gátlásai persze.

Na a másik, írtad, hogy nem tűnnek el a gátlások, ha "erőszakkal" történik valami. Nézd, erre történtek pszichológiai kísérletek is, hogy akár fóbiával akár szorongással kapcsolatban az volt a lényeg, hogy pont azzal szembesítsék drasztikusan, ami a problémát okozza, na de a lényeg, hogy így a paciens racionálisan, logikusan belátja, hogy nincs reális oka, alapja a fóbiájának pl. Szóval ez a belátásos terápia működik, hidd el, és ezért hoztam még valamikor fel példaként a naturista strandot vagy a közös tusolást, mert amint "a titok megszűnik titok lenni", onnantól kezdve már a továbbiakban mégis ugyan miért lenne szemérmes? Hiszen átesett már az élményen, a nagy "traumán".

Egyszerűen lefordítva, nézd, ha egyszer már mindenki látta meztelenül, akkor onnantól kezdve mégis milyen szégyellnivalója lenne ?

De most ez megint csak magyar specialitás, mert jó példát hoztál ezzel is, tudom ismét újdonságot mondok, de a balatonalmádi strandon voltunk holland cserecsapattal, mind 16-18 közötti fiú és lány volt, és láss csodát, egyszerűen ott a füvön letolták, és átöltöztek. Ennyi. A magyar srácok (egy része), de főleg a lányok meg keresgélték fél óráig az elbújási lehetőségeket, és a hollandok olyan szinten néztek hülyén, hogy egyszerűen nem értették, mit akarnak. Érdekes azért ez is, nem? Érdekelte őket egy cseppet is, hogy vajon most kik látják meg kik nem? A nagy frászt. Kérdezném megint, hogy ez a mentalitás nem egészségesebb?

Higgyétek már el, hosszú távon károsítja a személyiséget ez a túlzott szemérmesség, ill. alapban is egy károsodott személyiségre utal, tulképpen indokolatlanul, amikor az már olyan mértékű, hogy se nem tusol emiatt, se orvosi vizsgálatra nem akart menni emiatt ... soorlhatnám.

Nincs igazam? Támadjatok nyugodtan ! Hangsúlyozom az indokolatlan és a mérték szót! Tehát nem az utcán kell meztelenül szaladgálni, nem erről van szó, hanem a már beteges álszemérmességről.

2011. ápr. 13. 07:39
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!