Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jogaik vannak A diákokn...

Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Többen kérték, hogy indítsak erről a témáról külön topikot és írjam le amit több hasonló témájú topikba beírtam.

2010. ápr. 24. 11:30
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/1151 anonim ***** válasza:
88%

Kedves "nyuszi"!

Ezt annak az "úriembernek" mondom aki ma 14:25-kor írt ide legutóbb és előtte belinkelte ide a saját körkérdését a "nyuszi fiatalokról akik nem szeretnek mások előtt meztelenkedni".

Tudod én se nagyon hinném, hogy te egy pszichológus vagy,sokan mások is ezt mondták akik elolvastak téged.Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen hozzáállással, hogy lehetne valaki "mások lelkét gyógyító" szakember?? Viccnek is gyéren hangzik.

De elég csak ezt a mondatot elolvasni az egyik írásodból, ami ezt volt: " nem értem az ilyen hozzáállásokat, a nagy jogok helyett ilyenkor kéne két füles, és ennyi "

Hát ehhez tényleg gratulálok!!

Pofonvágnál valakit pusztán mert ragaszkodik az emberséges bánásmódhoz és nem szereti ha olyasmire kényszerítik amit ő megalázónak érez?? Pofonvágni valakit EZÉRT???

Már ne is haragudj de te vagy az aki pofont érdemelne! A pszichológus diplomádat pedig add vissza! Már ha tényleg van, mert én nem az elhiszem el.

Gondolkodj már el kicsit "nyuszi" úr!

2011. márc. 30. 21:00
 642/1151 Jimmy D. ***** válasza:
88%

A legutóbbi beíróval teljesen egyetértek!

"nyuszi" úr tényleg elképesztően beszél a témáról.Szerintem kizárt, hogy ő pszichológus.Max olyan diplomája lehet amit az ecseri piacon vett.:DD

Szerintem kidobó ember lehet egy kocsmában,azért szeretne fiúkat felpofozni.

Nade a viccet félretéve,én nem vagyok és nem is voltam soha különösebben szégyenlős. De akkor sem beszélnék így mint "nyuszi" úr, azokról az emberekről akik különböző okok miatt szemérmesebbek és rossz néven veszik ha mások előtt kell meztelenül mutatkozni.

Azért mert valakinek más a véleménye, még nem fogom kiröhögni vagy "nyuszinak" nevezni.

Mi emberek nem vagyunk egyformák és egy intelligens ember soha nem akarja ráerőltetni az ő véleményét azokra akik másképp gondolkodnak valamiről.

Mondom engem NEM zavar és nem is zavart soha a meztelenkedés, de elfogadom,tiszteletben tartom és megértem azokat is akik ezt másképp gondolják, akár fiú, akár lány az a bizonyos személy.

Azért mert valaki szemérmesebb hozzád képest,még nem jelenti azt, hogy "pszichésen sérült". Miért lenne az?

Ha nem haragszol "nyuszi" úr az őszinteségért, tényleg nagyon otrombán primitív volt a hozzászólásod.Nem csodálom, hogy az előbbi beíró szerint NEKED járna a pofon és nem a magát kínosan érző tanulónak.

2011. márc. 31. 01:47
 643/1151 anonim ***** válasza:
0%

Elhiszed, h nem célom h bárki bármit elhiggyen? Tisztában vagyok azzal, hogy a pszichológia is egy olyan terület, mint a foci, mindenki sokkal okosabb és sokkal jobban tud mindent, csak a pszichológus hülye, evidens. Ezt olyankor szoktam megkapni, amikor anyuka elhozza hozzám a gyreekét, aztán nem tetszik nekik, amikor már én vagyok a hatodik pszichológus, akit megjárnak, és én is olyat mondok nekik, ami nem tetszik, aztán jönnek azzal, hogy "mindegy, kisfiam, ne figyelj rá, ez hülye". Hát hogyne ... de mint említettem, abszolút nem érdekel ám, hogy ki mit hisz el, ettől még megvan a magam álláspontja.

Na ez csak egy kis beszúrás, de bírom, amikor nem szakemberek minősítik a szakembert ....

2011. márc. 31. 07:25
 644/1151 anonim ***** válasza:
0%

"Azért mert valaki szemérmesebb hozzád képest,még nem jelenti azt, hogy "pszichésen sérült". Miért lenne az? "

--Nem azért, mert én lennék a mérce, hanem én nagyon más mentalitásokat tapasztalok (szerencsére), és ki kell mondanom, bizony nem tartom egészséges személyiségnek, sőt, tovább megyek, pszichésen sérültnek tartom (huuu lehet támadni most megint) az olyanokat, akik már ennyire betegesen, mondhatnám, kényszeresen "szemérmesek". Természetesen itt valami lelki gubanc van a háttérben, ami egyébként egy alaposabb terápia során ki is szokott derülni, csak így hirtelen, felszínesen persze nem igen látható, érthető. Ettől még létezik.

Na de újabb gondolataim:

1, Beszéltem erről a kérdésről kedvenc kis 18 éves uncsitesómmal, aki azért kis kedvenc számomra, mert egy hihetetlen nyílt, nagyon egészséges személyiségű fiatal, és neki az volt a véleménye, hogy "ugyan már, én letolom bárki előtt, kit érdekel?". Ja, és rendszeresen járkálnak a haverokkal nudistrandokra is, és nagyon élvezik.

Na hát miért van az, hogy ez pszichésen egészségesebbnek tűnik számomra? Nyilván én vagyok a hülye megint, sőt, hazudok is, de azért megkérdezném.

2, Látom ezzel a tusolással megint érzékeny témára tapintottam, és mindent képesek itt megtalálni, hogy racionalizálni (!) tudják a nem tusolást ... Mert hogy nincs idő, meg amúgy se izzad meg stb stb, de ha mégis, akkor meg legfőbb érvként jön az, hogy "de az más, mert ott fal és függöny van, és nem látja a másik". Eyy, de durva ez megint. Szóval ezzel azt mondjátok, hogy ha látná a másik, akkor nem tusolnátok? Mesélnék sokat, de hosszú lesz így is, viszont két dolog:

nálunk a gimiben egy olyan fiú volt, aki az elején nem tusolt, aztán mindenki más tök evidens módon tusolt a torna órák után, de aztán ő is kezdte magát kellemetlenül érezni, amiért kilóg a sorból, és láss csodát, kb fél év múlva, egyszer csak magától ő is elkezdett tusolni velünk. Meg is lepődtünk kicsit, és láttuk, hogy a méret volt a komoly gond addig, amiért ennyire kerülte, na de lényeg, hogy erőt vett magán, és mégis elkezdett velünk tusolni. Ja és bocsi, akkor kiemelem, hogy nálunk aztán se függöny, se fal nem volt! Na most biztos ismét hazudok, de mint azt már megállapítottuk, én egy nagyon "furcsa" iskolába jártam ...

Nos, a másik dolog, hogy én a sport területén vagyok pszichológus, tudjátok az uszodában olyan a tusoló, hogy szintén nincs se függöny se semmi extra, és tudjátok miből vannak mindig botrányok? Nemhogy szégyenlősek lennének, hanem a srácok elárasztják mindig a tusoló kövét (sokszor még az előteret is) tusfürdős vízzel, eldugaszolják, hogy ne follyon le, és ott egy farokban csúszkálnak, de éjfélig is olykor, meg ebből versenyt rendeznek pl.

Csak úgy megint eszembe jutott az az egyszerű kérdés, hogy ezek a srácok akkor micsoda egy szemérmetlen disznók. Egy biztos: nálunk próbálna meg valamelyik úgymond szemérmeskedni, hát egyrészt kiközösítenék, másrészt valószínű betörnék hamar, mert most nem fog tetszeni, amit mondok, de tudomásomra jutott, hogy volt már olyan eset is, hogy egy ilyen "nagyon szemérmes" kissrácot (az a tipikus szemérmes alkat, aki még a fiú öltözőben is csak törölköző alatt akart öltözni), hát kérem az történt, hogy a nagyobbak elkapták egy szép napon, leszedték róla a törcsit, és berángatták a lányokhoz, aztán rácsukták az ajtót, és nem engedték ki. Na ennyit a szemérmességéről, ott ezt elég hamar elfelejtette, a lányoknak meg lett egy jó napjuk :) Lényeg az egész jelenségben, hogy értsétek már meg, egészséges pszichéjű fiatal ilyen mértékben nem szemérmes, és egy ilyen közösségben is, mint a mienk, ez baromi hamar kibukik, és képtelenség ilyet eljátszani. Nem mondom, h egyetértek vele, de azt igen, hogy ettől még létező jelenség, és a nagyobbakat nagyon irritálta a "kismajom" (ők hívták így) viselkedése, és annyi eredménye amúgy lett, hogy utána ő se nagyon öltözött már tötölköző alatt, mert nem volt már értelme ... Azért ez elgondolkodtató ... lám, eltűnt a szégyenlőssége, és még tusolt is a többi sráccal, amit addig nem tett soha.

Most szólok, h NE ENGEM támadjatok, én csak értesültem a dologról, semmi közöm em volt hozzá! ok?

3, Végül pedig annyi, hogy én kifejeztten örülök, hogy nem Maon szereztem a pszichol. diplomámat, és egyébként ezért is vannak sokszor szemléletbeli különbségek más kollégákkal is, ugyanis egy nyugati képzés eleve sokkal nyitottabb mentalitású, ott komplexusok se nagyon ismeretesek, és ilyenkor elgondolkodok azon, hogy miért is jelennek meg olyan könyvek, hogy "Miért betegek a magyarok?", mert valóban a magyaroknál valami egész speciális mentális összkép tapasztalható (ezt nem én találtam ki!).

És akkor jövök itt is egy témába vágó, utolsó dologgal. Franciáknál voltunk a csapattal, na itt aztán lehet szégyenlősködni, ugyanis biztos látott mindenki tv-ben meg itt-ott ilyet, de az a típusú tusoló van Nyugaton elég gyakran, hogy egy terem tulképpen az egész, és körben a falon vannak a tusolók, azaz nincs semmi fal, semmi hasonló, egy nagy közös terem van, és körben állnak a srácok, és itt jön a poén, hogy ahol mi voltunk elszállásolva, ott koedukált volt a tusoló is, és még a mi viszonylag nyitott agyú srácaink is furcsálták a dolgot, de aztán persze egy nap kellett csak, és máris élvezték, hogy "milyen állat lányokkal tusolni", ezt ők fogalmazták így meg, és szinte várták a tusolást. Ja, és nem mellesleg, lányoknak se jutott eszébe a fiúk előtt szégyenlősködni, olyan természetességgel mentek be a fiúk közé, mint a huzat. Én is csak lestem, pedig én azért nyitottnak tartom magam, na meg én is laktam koedukált tusolós koleszban.

Azért más ez a mentalitás, igaz? Akit pedig gimis koromból említettem, hogy egyetlen srác nem akart csak tusolni velünk, na látjátok ott is kiderült a nagy szemérmesség oka, de senki nem cikizte emiatt, úgy tudomásul vették, és kész, de én egyetlen esetre se emlékszem, hogy ezt valaki akár csak szóba hozta volna. Csak ezt a legelső gátat kellett áttörni a srácnak, és utána már neki is természetes volt. Mi ez, ha nem önmagunk elfogadása? Csak mert páran ezt is megkérdőjelezték ... én pedig kitartok amellett, hogy bizony arról van szó, semmi másról. Most elkanyarodtunk a tusolás felé, de semmi baj, ez is nagyon érdekes téma, mert itt is bőven kijön a lényeg. Köztudott, tudományosan elismert ténykérdés, hogy a magyar egy nagyon zárkózott nép, ez vitán felül áll. Ez tehát nem lep meg, hiszen én magam is szembesülök a szemléletbeli különbségekkel egy nyugat-európai, amerikai vagy egy magyar átlagfiatal között. Na de ennyire ??

Az viszont megnyugtat, hogy rétegpopulációk nálunk is vannak szinte extrém módon nyitottak, de azt veszem észre, hogy ez az a réteg, aki nagyon sokat jár külföldre, és nagyon sokat vannak a sport miatt együtt, és itt mintha másképpen kezelnék ezt a meztelenkedési kérdést (mint említettem, akár órákon keresztül poénkodnak is egy farokban). Szóval megnyugtat azért, hopgy nálunk is létezik ez a réteg, csak az arányok mások.

Na most lehet mondani megint, hogy milyen hülye vagyok, na meg pszichológus biztos nem vagyok, pedig inkább most meg arra lennék tök kíváncsi, hogy ki miben látja a magyarok ilyen fokú zártságát? Persze ez egy újabb kérdés lehetne már, tudom.

2011. márc. 31. 08:16
 645/1151 anonim ***** válasza:
0%

"Baromi sok ember egyébként nem használ nyilvános tusolókat ...."

---Igen, tudom, de most erre is mit mondjak? Van valami pszichés zavar, és csak azt tudom mondani, hogy az ilyen ember iszonyat szorongásos, és neki is hatalmas életminőségi változást jelentene, ha ez úgy ösztönösen se merülne fel benne, csak mert X dolog miatt kisebbségi érzése van. Ennyi ... semmi más.

Aki azzal jött, hogy ezt a társadalom nevelte belénk, mert "elvárt" egy X méret, egy X forma, egy X alak, nos oké, igazat adok neki, csak ha már társadalomról beszélünk, akkor annak része vagyunk mindannyian, és csakis önmagunk elfogadását jelentené, ha nem éreznénk "furcsaságokat" más előtt, csak mert nekünk nem X méretű az X dolog. Fiúknál ugye mélylélektani, abszolút ösztönös kérdés a penis mérete, ezt kár tagadni, nyilván nőknél is megvan ennek párhuzama, csak egy közösségbe tartozás azt is jelentené, hogy pont az ilyen különbségek elfogadásán kellene átesni.

- mondja az aberrált pszichológus :))

2011. márc. 31. 08:24
 646/1151 anonim ***** válasza:
9%

Visszakanyarodva:

Van egy hölgy, aki ezerrel nyomja, hogy NEM KÖTELEZŐ az orvosi vizsgálat, és a diákok márpedig tagadják meg ... na erre meg csak annyi, hogy nem tudom, jogilag ez Maon hogyan is van szabályozva, de azért azon gondolkodj el, hogy milyen eü állapotok vannak nálunk, ha még 18 évesen is tööbben fitymaszűkülettel kűzdenek, szülőknek persze ezt nem merik elmondani, ugyanakkor az életüket alapjában keseríti meg, párkapcsolati nehézségeik egyértelműek, stb. Akkor inkább örüljünk már annak, hogy ha addig nem, legalább 18 évesen az iskolaorvos kiszűri, és megfelelő helyre irányítja. Volt pár paciensem, aki 30 évesen is az én unszolásomra mert csak lépni az ügyben, és amikor kérdeztem, hogy eddig mégis hogyan maradt ez ennyire elhanyagolva, akkor azt a választ kapom általában, hogy "mert csak", azaz szülőknél ez tabutéma, iskolaorvosi vizsgálatok alól pont emiatt mindig kihúzta magát. TEHÁT 30 ÉVESEN IS ez tabutéma számára.

Na ez "normálisabb" hozzáállás? Aztán lehet bíztatni a fiatalokat, hogy márpedig tagadják meg a vizsgálatot, forduljanak ombudsmanhoz és stb, mert neki ugyan senki nem fogja a nemi szervét vizsgálgatni. Akinél ez a hatalmas ellenkezés ilyen vehemens erővel elő tör, na ott kapásból lehet is valami gixert sejteni aháttérben, egy tök tipikus indikátor :)) Nem is kell vizsgálat szinte, automatikusan lehet irányítani az urológushoz, csak tapasztalatom, hogy még oda se hajlandó elmenni, mert "ciki" ...

Kérdezném, hogy ez az állapot jobb?

2011. márc. 31. 08:36
 647/1151 A kérdező kommentje:

Kedves "ál" pszichológus!

Nem tudom KIRE értetted ezt a mondatodat, hogy "Van egy hölgy, aki ezerrel nyomja, hogy NEM KÖTELEZŐ az orvosi vizsgálat, és a diákok márpedig tagadják meg ... "

Amennyiben rám értetted akkor HAZUDSZ!!! Én ilyet soha NEM mondtam, hogy "tagadják meg" !!!!!

Soha senkit NEM agitáltam ilyesmire!!!!!!!!!!

Én semmi mást nem tettem mint TÉNYEKET KÖZÖLTEM azzal kapcsolatban amit sokan NEM TUDTAK! Vagyis felvilágosítottam őket a mindenkit megillető EMBERI JOGOKRÓL!!!!!!!!

Tettem ezt azért mert egyrészt sok személyes ismerőst is megkérdeztem a témában és a neten is sok diák panaszkodott emiatt, hogy MEGALÁZTÁK őket iskolaorvosi vizsgálaton...és csak azért mentek bele mert NEM TUDTÁK, hogy meg lehet tagadni. Nyílván ha senki nem világosítja fel őket a JOGAIKRÓL akkor honnan tudnának erről?!

Hát EZT tettem meg én!

Én senkit NEM agitáltam arra, hogy "tagadja meg" a vizsgálatot, pusztán a jogait ismertettem és ennek fényében már tudja, hogy VAN VÁLASZTÁSA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ezek után is belemegy akkor szabad akaratából teszi és NEM kényszer hatására. Innentől kezdve semmi probléma senkivel és semmivel.

Aki viszont ezt nem akarja,az tisztában legyen azzal, hogy HA AKARJA joga van megtagadni!

(14 éven aluli diák esetében a szülő írásos nyilatkozata is kell hozzá)

Érted már a lényeget kedves "pszichológus"?!

Még egy rablógyilkosnak is JOGA van ahhoz, hogy ismertessék vele a JOGAIT!

Én pusztán abban segítettem sok diáknak, hogy tudattam velük, hogy NINCS olyan törvény ami azt mondaná ki, hogy kötelesek eltűrni egy számukra megalázó iskolaorvosi vizsgálatot! Sőt!

Én abban segítettem sok diáknak, hogy SZABADON döntse el, hogy be akar menni vagy sem. Ha bemegy akkor azt szabad akaratából tegye és NE KÉNYSZER hatására. (mert nem ismeri a jogait és azt hiszi, hogy "muszáj" ezt eltűrnie)

A kis történet "mesélésed" az állítólagos koedukált francia zuhanyzókról nem tudom, hogy igaz-e vagy ez is csak egy újabb kitaláció részedről....de tudod mit? Nem is érdekel.....

Ahogy előadtad itt annak a fiúnak az esetét akiről letépték a többiek a nadrágját és meztelenül bedobták a lányokhoz.....ez tökéletes jellemrajz rólad!

Te ezt tényleg ilyen viccesnek találod???

Gondolom akkor úgyanilyen jó "poénnak" fogod fel ha egy nőt megerőszakolnak!!! Vagyis AKARATA ELLENÉRE kényszerítik olyasmire amit ő NEM AKAR!

Hát ehhez csak gratulálni tudok! Lesülhetne a bőr a képedről, hogy te ilyesmit "viccesnek" találsz!!

Idézet tőled: " Beszéltem erről a kérdésről kedvenc kis 18 éves uncsitesómmal, aki azért kis kedvenc számomra, mert egy hihetetlen nyílt, nagyon egészséges személyiségű fiatal, és neki az volt a véleménye, hogy "ugyan már, én letolom bárki előtt, kit érdekel?". Ja, és rendszeresen járkálnak a haverokkal nudistrandokra is, és nagyon élvezik. "

Ebből az írásodból (és persze a többiből is) az jön le, hogy szerinted az az úgynevezett "normális" aki nudista strandra jár és vadidegen emberek előtt anyaszült meztelenül mutatkozik és még jól is érzi így magát, akit viszont zavar az ilyesmi és csak a párja előtt szeret meztelenül mutatkozni, szerinted az a "nem normális".

Hát ne haragudj de NEKED LENNE SZÜKSÉGED pszichológusra! (de egy valódira)

Az a mondatod amit ma írtál egy másik topikba és ami így szólt, hogy: " Igazad van, nem értem a lényeget, bár a vagány srácokat továbbra is szimpatikusabbnak tartom."

Na ehhez no comment!!!

Ez a mondat ugyanúgy minősít téged, mint az a tegnapi amikor ezt mondtad: " nem értem az ilyen hozzáállásokat, a nagy jogok helyett ilyenkor kéne két füles, és ennyi "

Téged erre tanítottak abban az iskolában ahol pszichológus diplomát szereztél? (habár én se hiszem el, hogy az vagy)

A két pofon az NEKED járna......

Ja, és még visszatérnék egy tegnapi mondókádhoz, amikor annak a fiúnak az írását idézted aki poénra vette, hogy a dokinő meztelenül nézegette a farkát és még tett is egy pozitív megjegyzést a farkára....én erre tegnap is reagáltam....de idézem mégegyszer magamat:Ha pl a szerelmem tesz efféle megjegyzéseket a mellemre vagy a nemiszervemre vagy akármimre, hogy "szép" persze örülök és élvezem. És persze én magam is annak tartom magamat!

NADE......Ha egy ORVOS állna elő efféle megjegyzéssel miközben nőgyógyászati vizsgálaton vagyok......természetesen fölháborítana és az egész egy ABSZURD lenne!!! Ugyanis azt bizonyítaná, hogy nem orvosként néz rám hanem férfiként!

ERRŐL VAN SZÓ!

Ha egy orvos egy orvosi vizsgálat közben efféle megjegyzéseket tesz egy ellenkező nemű páciensére az egy ABNORMÁLIS DOLOG! (ezen vitatkozhatsz ezerrel kedves "pszichológus" de ez még jogilag is ÍGY VAN)

Ez csak olaj a tűzre azoknak akik pl AZÉRT nem akarnak bemenni ilyen vizsgálatokra mert ha esetleg az orvos ellenkező nemű akkor zavarban érzi magát.

Ilyen esetekben (mármint NORMÁLIS esetekben) persze el kell magyarázni az illető gyereknek, tininek, hogy ez butaság mert az orvos "NEM ÚGY" néz rá mint nőre/férfira hanem abszolút személytelenül mint páciensre! És a levetkőzés is CSAK AMIATT szükséges mert másképp nem tudja megvizsgálni! Na igen! Ez a NORMÁLIS orvos!

Viszont egy olyan orvos aki efféle megjegyzéseket tesz egy páciensre vizsgálat közben....ez pontosan az ELLENKEZŐJÉT mutatja! Vagyis azt, hogy az orvos NEM SZEMÉLYTELENÜL néz rá hanem pontosan úgy mint egy nőre/férfira! Egyszóval ilyenkor sokan (jogosan) úgy érzik (éreznék), hogy az orvos visszaél a helyzetével.

Szerinted komolyan NORMÁLIS dolog lenne az ha pl nekem nőgyógyászati vizsgálat közben a doki azt mondaná, hogy "hölgyem de szép cicije vagy puncija van magának"???

Te ezt komolyan NORMÁLIS viselkedésnek tartod egy orvos részéről????

De mit is csodálkozok itt.......az összes többi írásod ehhez hasonló torzult lelkületű embert mutat!

Szerinted a nudista strandra járó ember a "normális"....

Szerinted a másikat ERŐSZAKKAL levetkőztető ember a "normális".......

Gratulálok! Csak így tovább! Büszke lehetsz magadra........

2011. márc. 31. 14:54
 648/1151 anonim ***** válasza:
75%

Mint írtam, én aztán nem fogok semmit bizonygatni, nem hiszem, hogy pont itt szükségem lenne az elismerésre, és persze jellemző, hogy mindig laikusok szeretik olyan fantasztikusan megítélni most már nem csak azt, hogy mennyire jó szakember vagyok, hanem azt is, hogy egyáltalán az vagyok-e. Na ez is tök tipikus, de hagyjuk.

Tudod, kivesézném a soraidat szívesen, de komolyan unalmas már.

Képzeld el, nem tartom viccesnek, hogy a kissrácot a nagyobbak berángatták a lányok öltözőjébe, de most emiatt is engem okolsz? Ettől még megtörtént, és szintén egy érdekes pszichés jelenség a közösségi szellemről, ennyi.

Na az pedig, hogy neked a nőgyógyász bármit is beszól, természetesen nem lenne normális, de egy 18 éves srácnak ha egy fiatal, neki tetsző dokinő tesz egy ilyen megjegyzést, elhiszed, hogy ő ezt tök poénként fogja fel, és jól esik neki? Nem tudsz tini srácok fejével gondolkodni, akiknek persze mi más járna napi 24 órában a fejecskéjében, mint a sex ... hidd el, én ezt tapasztalom, napi szinten.

Nem tudom, olvastad-e azt a hozzászólást, de én nem hiszem, hogy a srác azóta álmatlanságban szenved a zavarodottságtól ....

De ugye most emiatt se én vagyok a felelős?

Na ennyi, és még sok minden más, de nincs ehhez energiám, szépen mondatonként is mennék akár végig, mert bizony szívem szerint reagálnék igen sok dologra, na de .... hagyjuk, mint mondtam, erőm sincs hozzá. Ezer és ezer esetet, példát tudnék hozni az általad említett dolgokra, de van értelme? Elvégre úgyis "hazudok", ha neked még egy francia tusoló is annyira hihetetlen, akkor csak javaslom, hogy informálódj kicsit! A magyar ember nagy átlagban különösen zárkózott, ezt már megbeszéltük, na de ez nem azt jelenti, hogy ez lenne a "normális", már ha létezik ilyen egyáltalán.

Jaaaaaa, még egy dolog! Az a nudistrandos-uncsitesómos dolog különösen bántja a szemem, mivel tudod mit mond ő nekem? Te erkölcstelennek tartod persze, meg tudom is én minek, na ezzel szemben ő azt mondja nekem, hogy azért ismerkednek ott szívesen lányokkal, mert így látja mit kap, és nincs zsákbamacska a többedik randin esetleg. Nincs igaza ??

Nehogy aztán a végén a nyitottság legyen a bűn, és átessünk a ló másik oldalára. Nekem nagyon tetszik, hogy vannak ilyen gondolkodású fiatalok.

Mindenesetre szándékosan ferdítesz, és a másik, hogy te aztán megmondod a frankót, csak éppen hibás a gondolatmeneted számos ponton!

Na ennyihez volt erőm, ne haragudj. Tudod, kaptam emaileket fiataloktól, innen a gyakoriról, akik olvasták ezt a cirkuszt, és megnyugodtam ... de tényleg.

2011. márc. 31. 15:38
 649/1151 anonim ***** válasza:
75%

Egy dolgot azért pontosítsunk tehát:

Igen, bizony jogszabály kötelezi az iskolaorvost a 2 évenkénti vizsgálatra! oké? ezt így elhiszed? És ehhez hozzá tartozik bizony a nemi szervek vizsgálata is, a fejlettség vizsgálata is, de ezt elolvashatod bárhol.

2011. márc. 31. 15:43
 650/1151 A kérdező kommentje:

Kedves "pszichológus"!

Idézet tőled: " Igen, bizony jogszabály kötelezi az iskolaorvost a 2 évenkénti vizsgálatra! oké? ezt így elhiszed? És ehhez hozzá tartozik bizony a nemi szervek vizsgálata is, a fejlettség vizsgálata is, de ezt elolvashatod bárhol."

Többször megkérdeztem már, hogy olvastad-e itt ebben a topikban az ÖSSZES beírást....de ezidáig nem válaszoltál rá....de ezekután nem is kérdezem többet, mert ha olvastad volna akkor nem írtad volna le ezt a fentebb idézet mondatodat!

De a KEDVEDÉRT leírom újra (noha ezt már sokszor kiveséztük itt többen)

Nagyon jól ismerem azt a bizonyos jogszabályt! És nem csak elhiszem de TUDOM is, hogy mi áll benne! De az az ORVOSRA NÉZVE KÖTELEZŐ!! Érted?? Az ORVOSRA!!!!! (nem a páciensnek kötelező)

Az ORVOSNAK kötelező behívni és elvégezni a vizsgálatokat,azt már a diák dönti el, hogy él-e ezzel a lehetőséggel vagy sem.

Ha megtagadja a vizsgálatot akkor ezt írják rá a kartonjára, hogy az illető megtagadta a vizsgálatot! ENNYI!

Illetve 14 éven aluli gyerek esetében annyi a különbség, hogy a szülőnek kell írásban nyilatkozni arról, hogy nem járul hozzá ahhoz, hogy az iskolaorvos megvizsgálja a gyerekét. Ezesetben az iskolaorvos nem vizsgálhatja meg, viszont ilyen esetben a szülőnek kötelező bemutatni a papírt arról, hogy a szükséges vizsgálatokat másik orvossal elvégeztette.

Tetszik érteni pszichológus Úr?

A nudista strandos témát tényleg nem tudom miért hoztad ide?! Itt az iskolaorvosi vizsgálat a téma és nem a nudista strand!

De egyébként meg mi ez a baromság arról, hogy "szerintem biztos erkölcstelen"? :DDD

Ezt meg ugyan miből gondolod, hogy én erkölcstelennek tartom azt aki nudista strandra jár? :DD

Ez egy ÚJABB bizonyíték arra, hogy NEM olvastad el itt az összes beírást! Ugyanis EZ IS volt itt már téma....akkor se értettem én se és mások se, hogy HOGY JÖN EZ IDE??

De a KEDVEDÉRT újra leírom, hogy én semmi kivetnivalót nem találok azon ha valaki nudista strandra jár! Szó sincs arról, hogy én "erkölcstelennek" tartanám azokat akik szeretik a nudista strandra járást!

Hiszen aki odamegy az SZABAD AKARATÁBÓL teszi (és nem kényszer hatására) és nyílván azért mert ő EZT SZERETI!

Hát ha ő ezt szereti akkor tegye! Ki mondta azt, hogy ne tegye? :D Én biztos, hogy NEM! :)))))))

Én abszolút liberális gondolkodású vagyok és elfogadok mindenkit úgy ahogy van. És soha nem piszkálnék senkit amiatt mert másképp gondolkodik valamiről (ahogy te teszed másokkal)

De megismétlem MI KÖZE a nudista strandnak az iskolaorvosi vizsgálathoz?? :DDDDD

Ja és mégegy idézet tőled a nudista strand témában: " azért ismerkednek ott szívesen lányokkal, mert így látja mit kap, és nincs zsákbamacska a többedik randin esetleg. Nincs igaza ?? "

Tudod kedves "pszichológus"....továbbra se értem, HOGY JÖN EZ IDE?? Mi köze ennek a topik alap témájához....de tudod mit? Azért én válaszolok erre is.

Hogy igaza van-e annak aki EZÉRT keres párt a nudista strandon? Hát nézd....ha szimpla szex partnert keresnék akkor esetleg.....de tudod mit? Még akkor sem.Az, hogy én kivel élvezem a szexet az nem (vagyis nem csak) attól függ, hogy mekkora a farka és milyen a feneke pucéron.....ettől sokkal összetettebb a dolog! Én ettől sokkal igényesebb vagyok!

Persze akit csak egy "numera" érdekel,annak nyílván CSAK ez a szempont.....

De ezt nehogy megint félremagyarázd.....nem arról van szó, hogy "erkölcstelennek" tartom aki EZÉRT keres párt a nudista strandon! Tegye! Szíve joga!

Tudod én ammondó vagyok, hogy ha az ember nem árt vele sem másnak, sem önmagának, akkor SEMMI SEM TILOS!

És ezt olyan dolgokra IS értem amik engem nem vonzanak, nem érdekelnek.Nem ítélek el senkit amiatt mert olyasmit szeret amit én nem.

Az egyetlen dolog amit elítélek az ERŐSZAK és a másik esetleges tájékozatlanságával való visszaélés! Főleg ha egy felnőtt teszi azt egy kiskorúval!!!

Nade tényleg nagyon eltértél a témától.....

Az e-mail-es dolgot is miért hoztad föl? :D Dicsekedni akartál? :D

Most én is meséljek erről, hogy NEKEM hány e-mail-t küldtek? :))))))) Nem fogok :))

De tudod én a topikot IS azért nyitottam mert SOKAN megkerestek e-mail-ben is, hogy nyissak erről külön témát :) Megtettem :) Ennyi :)

Szevasz :))

2011. márc. 31. 16:25
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!