Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jogaik vannak A diákokn...

Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Többen kérték, hogy indítsak erről a témáról külön topikot és írjam le amit több hasonló témájú topikba beírtam.

2010. ápr. 24. 11:30
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/1151 anonim ***** válasza:
88%

dr. nyuszi legújabb kijelentése: " Ja és akkor döbbenj meg, mert én híve vagyok a testi fenyítésnek is, tudod volt már pár olyan esetem, hogy a kis hülyével 2 évig nem bírtak különböző pszichológusok, aztán egy hidegzuhanyos felpofozás meghozta az eredményt 10 perc alatt. "

Na ehhez tényleg nincs mit hozzátenni! Ez az ember vagy egy elmegyógyintézetből szabadult,vagy szimplán csak élvezi ha másokat bánthat (akár lelkileg akár fizikailag)Egy klasszikus értelemben vett SZADISTA!!

Ilyen ember soha nem kapna pszichológus diplomát!!!

Felesleges azt HAZUDNOD, hogy pszichológus vagy! Épeszű ember ezt ÚGY SEM HISZI EL rólad(olvasva az írásaidat)

Aki elhiszi erről az emberről, hogy VALÓBAN pszichológus , az tényleg nem lát tovább az orránál.

Nyuszi dokiról ORDÍT, hogy szórakozni jár ide, hogy itt kiélhesse a szadista "osztogatni" szerető hajlamait.

2011. ápr. 2. 11:29
 672/1151 anonim ***** válasza:
0%
de ne keverj a dr-ral! és hát látod, ilyen is van .... amúgy nem láttad a híradóban, hogy van egy vég aki testi fenyítésre specializálta magát ? ki van téve nekik a tarifatábla, és pl egy hidegzhanyos felpofozás egy 10-es stb, erre konkrétan emlékszem. Állítólag viszik is a szülők a csemetéket, akik már nem bírnak velük ... no comment. na de most ez megint nem erről szól!
2011. ápr. 2. 11:56
 673/1151 anonim ***** válasza:
85%

Pszihológus úr!

Akkor a nem magamutogatos emberek,a toleránsak,akik mert másabb mondjuk valaki és nem erőszakkal lépnek fel ellene,azok mind betegek.Aki bárki előtt bármikor előveszi,mert ez úgy is érhető akár utcán járókelők előtt,az akkor a te véleményed szerint tök egészséges.

De a tömeges meztelenkedés strandokon,nudizmus,hogy hogyan van összefüggésbe egy iskolaorvosi vizsgálattal azt még mindig nem értem.

A lényeget ezerszer leírták,(hanyjuk a nudizmust,szerintem te a vágyaidról írsz,hogy ezeket szeretted volna átélni,amikor itt mesélgettél,hogy igen is bármilyen nemű vizsgálatkor az a norma hogy más nincs jelen,amikor itt nyugat-európával,amerikával dobálozol,nézd a másik oldalat is,ott ebből már botrány lenne.

2011. ápr. 2. 16:40
 674/1151 anonim ***** válasza:
0%
ne haragudj, nem tudlak követni,m miből is lenne botrány? hát én találtam ki mindent, oké, de ezt a botrányt nem értem most :(
2011. ápr. 2. 17:33
 675/1151 anonim ***** válasza:
80%

Abból lenne botrány, ami itt történik, amiről az alap kérdés szól, és ami szerinted "normális" sőt tök jó. Ott már kevesebbért perelnének a szülők, mint mondjuk a 10 másik előtt egy szál bugyiban feküdjön a gyerek az ágyra a doktor bácsi meg alányúl.

Ilyet arra jó ha tudod, nem lehet megcsinálni, de még még a közel sem, te meg Amerikát hozod példának.

2011. ápr. 2. 18:56
 676/1151 anonim ***** válasza:
85%
81%-os köszönöm hogy leírtad neki mert valahogy nem akarta/akarja megérteni miből lenne botrány,miről szól az egész,mivel van a gond,pedig olyan egyszerű,érthető.
2011. ápr. 2. 19:13
 677/1151 anonim ***** válasza:
22%
sztem is tök egyzserű, és pont ezért is akadok ki, h páran mégsem képesek felfogni, és terelgetnek össze-vissza, én legaláb próbáltam értelmezni és párhuzamokat vonni a megértéshez
2011. ápr. 2. 19:50
 678/1151 anonim ***** válasza:
85%

párhuzam a nudizmus és a vizsgálat között,meg a tusolás.Megnyugtatlak a nudistákat sem mások előtt vizsgálja az orvos.

Egyesével szeretnének vizsgálatra menni ez a normális,aki meg a haverjával akkar mert így könnyebb jobb neki,hagy menjen úgy be,Hiába vagyok jóban valakivel,én intim vizsgálatnál nem szeretném ott látni,ahogy a többség.

Nagyon elvonatkoztattál.

2011. ápr. 2. 20:22
 679/1151 anonim ***** válasza:
18%

ez azért így megint ferdítés

én a szégyenérzet / szeméremérzet jogosságán, annak mértékén töprengtem csak el ...

2011. ápr. 2. 21:00
 680/1151 anonim ***** válasza:
100%

Phszipológus úr!

A szégyenlősség és szemérmesség jogossága simán fennáll orvosi vizsgálatkor,hogy ott más illetéktelen személy ne legyen jelen,ha az illető enyhén szólva alul öltözött,vagy Ádám/Éva kosztümben van éppen.

De ha fel is van öltözve akkor is már okok miatt(személyes adatok,róla,beteségeiről,benne felmerülő problémákról stb.) szintén csak az orvos és a személyzete kell hogy jelen legyen.

De te nem ezt írtad,nem ezekre céloztál,teljsen más irányba terelted el a témát.Más dolgokat feszegettél.Ha ezek érdekelte volna valójában másképp összetettebben,akár pontokba szedve kellett volna kérdéseket feltenned,kifejtened a gondolataidat,hogy mire célzol,mire akarsz kilyukadni.

2011. ápr. 3. 16:37
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!