Le kötözhetik-e a betegeket a kórházakban?
Én pár hete feküdtem a kórházban... Fura is lett volna, ha odajön az ápoló és azt mondja:,, Elnézést Hölgyem, most lekötözöm!" xxD
Indokolatlanul nem kötöznek le, itt sem mered leírni a történetedet, csak azt ismételgeted, hogy lekötöztek. Kattos vagy.
22-es válaszírónak! Gasztroenterológián voltam! Az a belgyógyászathoz tartozik! Lényegében belgyógyászaton voltam azon belül is a Gasztroenterológiai részlegen. Nagyon magas vércukorszint (24 mmol/l), erős gerinc fájdalommal, amire Taramadol injekciót kaptam amit infúzióba nyomtak bele. Ezen kívül 2 egység transzfúzió is kaptam. Ezen kívül még a következő gyógyszereket kaptam: Tazocin, Klion, Milurit, Tramadol, Legalon, Furon, Kaldyum, Atorva, Trental, Ferrlecit, Salsol,
Actrapid, Zopigen. És ami még ki maradt a fel sorolásból napi 3 X 8 egység inzulin.
Itt nyilvánvalóan joghézag van.
Nyilván a kórház arra fog hivatkozni, hogy hallucináltál vagy beképzelted az egészet.
Szvsz ilyen lekötözéses "eljárásnál" minimum értesíteni is kellene a kórháznak a beteg legközelebbi hozzátartozóját.
Diagnózisok? Mégis valami kiindulópont.
Esetleg az ingadozó vércukor zavartságot okozhat, lehet beállításkor leesett a cukrod.
28-as! Zárójelentéről ki másolva! Diagnózisok:
Ulcus cruris, Anaemia secundaria, Diabetes mellitus (2-es típusú) (24 mmol/l) magas vércukorszint, Hyperuricaemia. Alkalmazott gyógyszeres terápiák, más kezelések: Tazocin, Klion, Milurit, Tramadol, Legalon, Furon, Kaldyum, Atorva, Trental, Ferrlecit, Salsol, Actrapid, 2 egység transzfúzió, és a kórházban inzulint kaptam a cukor betegségre. Szóval akár ha a gyógyszerekre rá keresel akkor tudod mivel kezeltek.
29-es! Leírtam milyen betegségekkel kerültem kórházba, és azt is leírtam hogy milyen gyógyszereket kaptam! A kapott gyógyszerekről, és annak hatásaikról, és a mellékhatásukról pedig olvass utána! Goggle a barátod! De hogy segítsek, egyet csak külön neked ki emelnék! TRAMADOL! Ez egy opium származékú fájdalom csillapító! Amit nem én kértem! Hanem maguktól attak be injekció formátumban! A többi gyógyszernek meg már te is utána nézhetsz az interneten, hogy melyik gyógyszer mire van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!