Blokkolóórát szereltet a belügyminiszter a kórházakba ?
Ez ma az egészségügy legnagyobb problémája.
Ha ott van a beteg, úgysem küldhetik el. Az előjegyzések számát meg úgyis a TB-finanszírozás korlátozza.
Esetleg kiderül, hogy nem kevesebbet, hanem többet dolgoznak a törvényes munkaidejüknél. Akkor mi lesz? Kifizetik a túlórát nekik????
A következő lépések:
Munkásőrség - újra
Orvos felügyelők
Munkaverseny - ki tud több operációt elvégezni
egy óra alatt. A győztes Sztahanov
díjat kap. Jutalom: két hét szovjet,
pardon, orosz körút, személyes találkozás
Putyinnal.
várjuk ki a végét...ennek a blokkolóórásdi játéknak dec. 31.-ig kell elkészülni...
Az iaz, hogy a rendelőkben az orvosok zöme rendszeresen késik, de ez a blokkolás sem fog változtatni a vizsgálat-időpont végtelen távoli voltán...
Megasztán ehhez a az orvosi gárdának is lesz néhány szava
6.
Mi a baj a blokkolással? Hiszen úgyis időben bemész, nem? Nem??
Szerintem meg jó ötlet. A rendelések soha nem kezdődnek időben, és ennek ez a fő oka.
9.
Ez kétségtelenül így van. Én a hasznáról írtam, ez kivételesen jó is lesz valamire, ellentétben a stadiongyűjtéssel, pusztai lobkoronasétányokkal és 1 nap után bezáró kerékpáros élményparkokkal.
Nagyon el vannak szemtelenedve a rendelési idő szempontjából az orvosok, mindent megtehetnek és senki, de az égvilágon tényleg senki nem ellenőrzi őket e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!