Ezzel vissza lehet élni?
Figyelt kérdés
Személyazonosító igazolvány kód kártya ID-jével vissza lehet élni?
Nem látszódik rajta semmi más csak az ID.
2023. ápr. 13. 11:44
1/7 anonim válasza:
Én nem tudnék vele, de más lehet, hogy igen.
2/7 anonim válasza:
Igen
Ez már nem az első kérdés mostanában személyi igaolvánnyal kapcsolatban. miért mutogatják az emberek a személyi adataikat a neten??
3/7 anonim válasza:
2# kyc? Mondjuk én mindig photoshopolni szoktam az igazolványról készült fényképemet és eddig mindig elfogadták. Egy csomó pénzt meglehet vele spórolni ha külföldinek adod ki magad. Adobe előfizetés török ip-ről harmad annyit mint magyarról. De egy csomó kyc-t vertem már át így. Nem akarok túlozni de közelíti az egy milliót amit így megspóroltam az évek alatt(csak adóból). Ez mind a magyar államhoz ment volna amúgy.
4/7 anonim válasza:
3-as az már bűncselekmény amit csinálsz... és még ki is írod ide. grat!
5/7 anonim válasza:
A 27% áfa a bűncselekmény. Különben is az állam kimondta hogy mindenkinek magáról kell gondoskodnia, na én pont azt csinálom.
6/7 anonim válasza:
"Tehát karakterlopást lehet csak csinálni?
Bankszámlát ezáltal nem lehet feltörni igaz?"
Ha a "karakteredet" ellopják akkor azzal már bejutnak a bankszámládra is....
7/7 anonim válasza:
Nem véletlenül kérik hogy ne hord magadnál, otthon tartsd elzárva, lopás esetén bejelentési kötelezettség tethel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!