Van olyan nyilvántartás a BM-nél ahol látják az ember családi múltját?
Figyelt kérdés
Itt nem a priuszra gondolok, az erkölcsi fedhetetlenségre, hanem arra, hogy ha valakinek a családjában volt több belügyi dolgozó is ( rendőr, kormányőr stb.). Egy nyomozó, rendőrjárőr kihalgatáson vagy igazoltatásnàl lát valami mást is esetleg, vagy csak az alap dolgokat( szül. hely, idő, anyja neve, kőrözik-e).? Azt tudom hogy az 1-es a kisebb dolgokért való körözés( lopás, eltünt személy, stb), a 2.-es már veszélyesebb bűnöző akár erőszakos is lehet, a 3-as pedig a legveszélyesebb, akár fegyvert is használhat.....de mit látnak még? Annak idején a komcsi rendszerben még azt is vizsgálták, hogy kikkel barátkozott a leendő rendőr, amikor polgárőrnek jelentkeztem 1999-ben, szintén megvizsgálták a baráti körömet. Most elvileg ( szabad világban vagyunk), de szerintem most is van valami titkos akta rólunk amit látnak nem?2023. ápr. 11. 03:15
1/1 MDaniel98 válasza:
Ha olyan komoly átvilágításon esel át akkor persze előáshatnak ilyesmit is, de amúgy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!