Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Blokkolóórát szereltet a...

Blokkolóórát szereltet a belügyminiszter a kórházakba ?

Figyelt kérdés
Valamelyik csókos gyártja ezeket, vagy Pintér (Sándor) is egyre betegebb ?
2023. ápr. 21. 12:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10-es, nekem az volna a legfontosabb, hogy ellásson, nem az, hogy mikortól meddig van ott.

Másrészt, szakorvosi rendelésre (de a covid óta már háziorvosira is) mindig időpontra megyek. Tehát annyi tartozik énrám, hogy akkor legyen ott, amikor én ott vagyok.

Kórházban egyébként millió más helyre kell szaladnia, és ha egyik helyen megcsúszik, akkor késve ér a másik helyre. Ez a munka jellegéből következik, ezért nem lehet őt hibáztatni.

De egyébként én nem is tapasztalom, hogy késve kezdődnének a rendelések, biztos én vagyok UFO.

2023. ápr. 21. 19:40
 12/21 A kérdező kommentje:
Egy biztos - az egészségügyben nem ez a legnagyobb probléma, ezzel foglalkoznak a komolyabbakat meg lesz@rják. Ezért tartom nevetségesnek az egészet.
2023. ápr. 21. 19:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát azért, amikor a hallgatóság el kezdett morgolódni a helyszínen, mikor ezt bejelentették, kötve hiszem, hogy az járt a fejükben, hogy ki akasztja le a lóvét ebből...
2023. ápr. 21. 22:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Nekik nem csak a döntéshozóknak. Megalázzák az orvosokat és még hasznuk is van belőle.
2023. ápr. 21. 23:02
 15/21 A kérdező kommentje:

*

Szerinted helyes döntés, szerintem meg nem, kár cifrázni.

2023. ápr. 21. 23:04
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

Azért elég szánalmas hogy több hónapos várólistákat kell a betegekek várniuk és jóval kevesebb ideig tartana a fájdalmas várakozás a műtétekre ha épp az orvos nem munkaidőben menne shoppingolni, plázába stb...

Nyilván nem azért hőzöngtek mert Pintér barátja fogja gyártani ezeket a blokkolóórákat hanem azért mert annyit kell dolgozniuk mint ami a munkaszerződésükben áll...

Egyébként ha a munkaidőd reggel 8-tól 16:30-ig tart és te becsületesen ledolgozod az időt akkor ugyan miért lenne megalázó hogy le kell csippantani hogy mikor mész be a kórházba és mikor távozol?

2023. ápr. 22. 00:54
 17/21 A kérdező kommentje:
Nincs elég orvos, nem azért kell sokat várni a műtétekre mert shoppingolnak.
2023. ápr. 22. 07:47
 18/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem tudom honnan veszed, hogy shoppingolnak rendelési idő alatt, szerintem ez aljas feltételezés, ráadásul ez a dolog minden dolgozóra vonatkozna, nem csak az orvosokra. Pl. egy szakdolgozó ha valamiért korábban elmegy, mert mondjuk másodállása van, vagy valami miatt el kell mennie egy órával előbb valamit elintézni, akkor nem lép le csak úgy, akkor valaki helyettesíti, tehát nem lesz ellátatlan senki. A másik dolog, hogy kamera már majdnem mindenhol van, jelenléti ív van ahol a portán van, nem tudsz akármit beírni most sem, mert ha ezt visszanézik valami miatt, ugyanúgy lebuksz. Amúgy nem gond, legyen blokkolás, csak akkor sajnos a plusz órákat is el kell számolniuk, viszont tudjuk, hogy ez nem így lesz, csak egyirányú lesz a dolog és valakinek a kormányzatban ez sok pénzzel fog járni. És hát ugye a harmadik gond, hogy ezzel az ellátás nem lesz jobb, ettől még több finanszírozás nem lesz, nem lesz kisebb a várólista, ugyanis az amiatt nő, mert a kormány nem számolja el megfelelően a vizsgálatokat és kevesebb a bevétel, mint a ráfordított eszköz ára, stb. és ez határozza meg a kvótákat nem az, hogy egy szakrendelésen mennyit dolgoznak. Meg lehet nézni azt, hogy egy-egy szakrendelésen pl. hány orvos dolgozik, van ahol 1 van egész hétre, 3 éve még 3-an rendeltek, így ha az az egy kiesik, mert beteg, akkor mi van? Ergo nincs lefedve a délelőtt, délután, csak délelőtt van 6 órában rendelés és ennyi, és akkor ennek is örülünk. Azt se felejtsük el, hogy az orvosoknak volt a nagy béremelés, de ez azt is jelenti, hogy a kórháznak, szakrendelőnek kell ezt finanszírozni és nem tudja ugyanannyi orvossal megtenni.
2023. ápr. 22. 09:22
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Jól teszik, így is túljelentkezés van az orvosi szakokra, 1-2 embert leszámítva manapság a selejt tanul orvosnak mert csak magolni kell nem a tudás számít mint komolyabb szakokon pl: informatikus, matematikus.

Az utóbbi időben annyi szar orvos került a piacra hogy szűrni kell. Remélem elmegy az orvosok fele és csak a lelkesek maradnak meg a szektorban akik nem a pénz miatt lettek orvosok hanem a hivatástudat miatt mint én és a nővérem.

2023. ápr. 22. 18:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hol élsz, ilyen nagyképűen de ha te orvos vagy akkor én vagyok Brad Pitt.
2023. ápr. 23. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!