Blokkolóórát szereltet a belügyminiszter a kórházakba ?
10-es, nekem az volna a legfontosabb, hogy ellásson, nem az, hogy mikortól meddig van ott.
Másrészt, szakorvosi rendelésre (de a covid óta már háziorvosira is) mindig időpontra megyek. Tehát annyi tartozik énrám, hogy akkor legyen ott, amikor én ott vagyok.
Kórházban egyébként millió más helyre kell szaladnia, és ha egyik helyen megcsúszik, akkor késve ér a másik helyre. Ez a munka jellegéből következik, ezért nem lehet őt hibáztatni.
De egyébként én nem is tapasztalom, hogy késve kezdődnének a rendelések, biztos én vagyok UFO.
*
Szerinted helyes döntés, szerintem meg nem, kár cifrázni.
Azért elég szánalmas hogy több hónapos várólistákat kell a betegekek várniuk és jóval kevesebb ideig tartana a fájdalmas várakozás a műtétekre ha épp az orvos nem munkaidőben menne shoppingolni, plázába stb...
Nyilván nem azért hőzöngtek mert Pintér barátja fogja gyártani ezeket a blokkolóórákat hanem azért mert annyit kell dolgozniuk mint ami a munkaszerződésükben áll...
Egyébként ha a munkaidőd reggel 8-tól 16:30-ig tart és te becsületesen ledolgozod az időt akkor ugyan miért lenne megalázó hogy le kell csippantani hogy mikor mész be a kórházba és mikor távozol?
Jól teszik, így is túljelentkezés van az orvosi szakokra, 1-2 embert leszámítva manapság a selejt tanul orvosnak mert csak magolni kell nem a tudás számít mint komolyabb szakokon pl: informatikus, matematikus.
Az utóbbi időben annyi szar orvos került a piacra hogy szűrni kell. Remélem elmegy az orvosok fele és csak a lelkesek maradnak meg a szektorban akik nem a pénz miatt lettek orvosok hanem a hivatástudat miatt mint én és a nővérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!