Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire nem...

Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?

Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.

2022. aug. 8. 18:35
 71/105 anonim ***** válasza:
65%
#69 Eddig semmit nem tudtál egyik vírusról sem, sem az utóhatásukról, erre befosattak a coviddal és máris rettenetes betegség lett számodra a 0,2% halálozási rátájú covid, meg szentül elhiszed a média agymosását. Millió más betegség is okoz ilyen problémákat, max eddig nem hallottál róla. Szóval, utoljára kérlek, hagyjuk már ezt a covid témát.
2022. aug. 16. 08:22
 72/105 anonim ***** válasza:
76%
69.: És ugyan hol volt ez a nagy átlag? Bárki megnézheti a számokat, mennyien kapták el (és abban még nincs is benne mindenki, sokakat nem teszteltek), abból mennyien kerültek kórházba, mennyien lélegeztetőre, és mennyien haltak meg végül. Nem, nem ez volt a nagy átlag sehol sem, még akkor sem, ha igen, tényleg voltak emberek, esetleg fiatalok is, akik belehaltak, de minimum nagyon betegek lettek tőle. A többség minden szövődmény nélkül, enyhe, illetve mérsékelt tünetekkel vészelte át.
2022. aug. 16. 08:30
 73/105 anonim ***** válasza:
76%
72-es vagyok: amúgy nekünk, akik enyhén estek át (környezetemben szinte mindenki, még a cukorbeteg anyósom is) egyikünknek sem mondtak olyat, hogy hat hétig tilos a sport. Ez max. a kórházasoknak lehetett protokoll.
2022. aug. 16. 08:33
 74/105 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, nekem az omikron se volt enyhe. Pedig az tényleg enyhébb változat. A deltát barátok kapták el, brutálisan megszívták, volt osztálytársam majdnem lélegeztetőre került, a brit után valakinek poszt-COVID-ja volt, persze temette az apukáját is. Másik ismerős kórházban, oxigénmaszkkal.

5-10% volt a halálozás.

Medicover, belgyógyászat. Üvöltött velem, hogy 6 hétig felejtsem el a sportot. Persze ha fáradságot vennél utánanézni, mindenhol ezt a 6 hetet írták. Kórházasoknak többet, bár ők sohasem fognak bírni sétánál többet.

Kórházban dolgozó rokon nem engedett fel magukhoz, amíg nem voltam oltva. Amúgy üvöltve nyilatkozott a COVID-oltás-ellenesekről.

Együtt indultunk el tőle, amikor már oltva voltam és felengedett magukhoz, maszkot vett az utcára, mert szerinte a COVID durva és ne fertőzzön meg másokat, hogy ő esetleg az oltás miatt tünetmentes, enyhe tünetes, de megfertőz mást....

De tagadjátok csak nyugodtan.

Azért arról kérnék listát, melyik MA ITT köztünk levő vírusok okoznak 50% eséllyel szívgyulladásokat és emiatt tilos a sport 6 hétig.

2022. aug. 16. 09:23
 75/105 anonim ***** válasza:
49%

70

Nem ugyanaz a kockázata, kevesebb tüskefehérje, kisebb immunválasz, kevesebb kár.

Amúgy tudtommal 1-2 hétig azzal is tilos a sport.

2022. aug. 16. 09:24
 76/105 anonim ***** válasza:
76%
#74 Ismétlem, senki nem tagadja a vírus létezését, sem azt, hogy valakinek baja lett tőle. Amit viszont te csinálsz, az már átmegy a józan ész határán. 5-10%-os halálozás? Ember... Sosem volt annyi! Számold már ki, hogy ha 5-10%-os halálozás lett volna, akkor mennyi embernek kellett volna meghalnia. Jóval több halott lenne, mint 6 millió...
2022. aug. 16. 09:53
 77/105 anonim ***** válasza:
0%

Magyarország szintjén gondolom és mára torzítja az enyhébb omikron.

Amúgy volt Mo-n de olaszban is 10% is...

2022. aug. 16. 09:57
 78/105 anonim ***** válasza:
100%
Torzítja? Számolj kicsit, hogy hány haláleset lett volna Magyarországon 5-10%-os halálozási rátával.
2022. aug. 16. 10:00
 79/105 anonim ***** válasza:
0%
Az omikron előtt? Gondolom amennyi volt.
2022. aug. 16. 10:05
 80/105 anonim ***** válasza:
33%
50 000 halott és 500 000 - 1 000 000 fertőzött, de tudtommal ez is volt az omikron előtt.
2022. aug. 16. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!