Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?
Nem tudom, nekem az omikron se volt enyhe. Pedig az tényleg enyhébb változat. A deltát barátok kapták el, brutálisan megszívták, volt osztálytársam majdnem lélegeztetőre került, a brit után valakinek poszt-COVID-ja volt, persze temette az apukáját is. Másik ismerős kórházban, oxigénmaszkkal.
5-10% volt a halálozás.
Medicover, belgyógyászat. Üvöltött velem, hogy 6 hétig felejtsem el a sportot. Persze ha fáradságot vennél utánanézni, mindenhol ezt a 6 hetet írták. Kórházasoknak többet, bár ők sohasem fognak bírni sétánál többet.
Kórházban dolgozó rokon nem engedett fel magukhoz, amíg nem voltam oltva. Amúgy üvöltve nyilatkozott a COVID-oltás-ellenesekről.
Együtt indultunk el tőle, amikor már oltva voltam és felengedett magukhoz, maszkot vett az utcára, mert szerinte a COVID durva és ne fertőzzön meg másokat, hogy ő esetleg az oltás miatt tünetmentes, enyhe tünetes, de megfertőz mást....
De tagadjátok csak nyugodtan.
Azért arról kérnék listát, melyik MA ITT köztünk levő vírusok okoznak 50% eséllyel szívgyulladásokat és emiatt tilos a sport 6 hétig.
70
Nem ugyanaz a kockázata, kevesebb tüskefehérje, kisebb immunválasz, kevesebb kár.
Amúgy tudtommal 1-2 hétig azzal is tilos a sport.
Magyarország szintjén gondolom és mára torzítja az enyhébb omikron.
Amúgy volt Mo-n de olaszban is 10% is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!