Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire nem...

Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?

Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.

2022. aug. 8. 18:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:
* lehet helyett tudta
2022. aug. 16. 13:44
 102/105 anonim ***** válasza:
0%

100, még szerencse, hogy nem ez volt az átlag! Akkor most nem vitázgatnánk erről ilyen kedélyesen. Talán már net sem lenne.

Tényleg nem értitek, hogy többmilliárd érintett esetén az 1% is sok?

2022. aug. 16. 13:48
 103/105 anonim ***** válasza:

Keress már rá... 6 hétig tilos sportolni. Privátban leírtam a nevét, ő 110-es pulzust engedélyezett 6 hétig, ami nekem síkon közepes séta.

De keress rá. Szerintem a Plandurance oldalán is pl ilyeneket találsz.

Visszatérés a sportba COVID után, keress rá.

Amúgy a kardiológus, ha csinált szívultrahangot, amin nem talált gyulladást, akkor persze, hogy engedélyezte a sportot.

2022. aug. 16. 13:50
 104/105 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy lehet, hogy azért nem mondta a sport-tilalmat, mert nem kérdeztél rá. Nem sorol fel mindent, ami fertőzés után x ideig tilos, ha nem kérdezel rá.
2022. aug. 16. 13:52
 105/105 anonim ***** válasza:
100%

50 perces kivizsgálás volt magánban, nem 5 perces pofaviziten voltam. Megvizsgált, és semmilyen szívgyulladásom nem volt. Írtam, hogy hála Istennek se a tüdőmet, se a szívemet nem érintette! Igaz, én nem sportolok rendszeresen, csak amolyan hobbi szinten, és inkább nagy sétálós vagyok.

102.: Igen, és már Univerzum sem lenne...

2022. aug. 16. 13:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!